ДЕТЕ ЈОЈ ЈЕ БИЛО У ВРТИЋУ У БОРЧИ! Када је дошла по њега, ШОК! Малишан је био МОДАР ОД ПОВРЕДА! | Жиг Инфо

ДЕТЕ ЈОЈ ЈЕ БИЛО У ВРТИЋУ У БОРЧИ! Када је дошла по њега, ШОК! Малишан је био МОДАР ОД ПОВРЕДА!

Михаела Лела Јеросимић (24), мајка једноипогодишњег Стефана, шокирала се кад је у уторак после посла отишла у вртић „Ленка“ у Борчи по сина и затекла га с лицем модрим од повреда!

Сва потресена, за Курир прича да је тога дана дете оставила здраво у том приватном вртићу, а да су јој га васпитачи вратили разлупане главе – са огромном модрицом испод ока, и да је нису позвали и обавестили о инциденту кад се десио. Лела објашњава да се, како су јој васпитачи испричали, дете само повредило кад се играло у кухињи.

– Прво су рекли да је био у правој кухињи, а онда да се играо и пао у пластичној кухињи за децу, али не верујем да је на тим пластичним играчкама могао тако да се повреди. Како год било, недопустиво је да ме нису одмах позвали, већ су га без мог одобрења мазали неким маргарином да му прође оток. Кад сам га угледала, дете је потрчало ка мени и викало: „Мама боли, мама боли“, а око му је било скоро затворено од тог маргарина, могло је да се инфицира – тврди Лела.
Додаје да су јој, као објашњење што је нису позвали, у вртићу рекли „да се такве ствари редовно дешавају деци и да то није ништа страшно“.

– Зар је требало око да избије или без руке да остане да би они реаговали?! Ово је нечувен немар васпитача вртића „Ленка“ и родитељи треба да знају за то. Не желим да се још неком детету деси нешто слично или, не дај боже, још горе – поручила је Лела, која је сина исписала из тог вртића и најављује тужбу против одговорних васпитача због немара.

Повреде малишана – мањи оток и хематом у пределу горњег и доњег капка, констатовао је и педијатар, који је, уз преписану терапију, упутио Стефана код специјалисте ради процене степена повреде.

ВЛАСНИЦА ВРТИЋА
НЕ РАЗГОВАРА О ИНЦИДЕНТУ
Курир је овим поводом контактирао с Ленком Ђорђевић, власницом вртића „Ленка“ у Борчи, која је, након што смо јој се представили и саопштили да зовемо поводом оптужби мајке малог Стефана, кратко поручила:
– Ви сте из дневног листа Курир, не могу с вама да водим такву врсту разговора – рекла је Ленка и прекинула везу.

Курир/С. Ђ.

Коментари

Коментари


Препоручујемо