ДОЧЕК ОД 15 ДО 200 ЕВРА Многи већ изашли са понудом за новогодишњу ноћ, али и именима ПЕВАЧА | Жиг Инфо

ДОЧЕК ОД 15 ДО 200 ЕВРА Многи већ изашли са понудом за новогодишњу ноћ, али и именима ПЕВАЧА

Иако смо тек закорачили у новембар, понуде за дочек 2019. године у престоничким ресторанима су увелико актуелне, те Београђани као и сви гости главног града могу већ сада одабрати одговарајуће место на коме ће дочекати Нову годину.

Ponude za doček su već sada raznovrsne

Понуде су прилично шаренолике, те се заинтересовани могу одлучити за кафане, клубове, ресторане или хотеле од чега ће зависити и свота новца коју морају да издвоје за најлуђу ноћ.

Cene dočeka u klubu nisu toliko velike

За дочек Нове године у клубовима је потребно издвојити најмање новца будући да се цене пакета крећу од 15 евра колико кошта улазак на Семафор журку, па све до 60 евра које је неопходно издвојити уколико желите да дочекате Нову годину у клубу „Стефан Браун“. Ова цена обухвата тзв. ол-инклузив понуду која укључује неограничено козумирање домаћих пића, док се страна плаћају по регуларним ценама. Госте клубова ће углавном забављати ди-џејеви.

Doček u kafanama - Uz folk muziku i domaća pića

Са друге стране извођачи фолк и поп музике забављаће све оне који одлуче да најлуђу ноћ у години проведу у некој од београдских кафана, ресторана или хотела. Цене дочека се крећу од 25 до 65 евра, а понуде које оне са собом носе су различите, те је негде у цену укључено пиће у неограниченим количинама, негде је у то укључена и храна, а у неким локалима плаћен је само улаз.

За дочек 2019. године у ресторанима и хотелима је према постојећим понудама потребно издвојити више новца будући да су ово места на којима се служе комплетне свечане вечере са бесплатним алкохолним пићима.

Restorani su ipak nešto skuplji

Цена новогодишњих пакета у београдским ресторанима креће се од 45 до 100 евра у зависности од локације ресторана и музике која ће се слушати те вечери, те уколико избор падне на ресторан „Језеро“ у коме госте забављају Звезде Гранда, цена дочека ће бити близу 100 евра.

За сада су убедљиво најскупље понуде за дочек Нове године у свечаним салама појединих београдских хотела, те је за један овакав дочек неопходно издвојити од 120 евра, колико кошта дочек у хотелу „Мајдан“ уз Јану и Ђанија, или чак 200 евра, колико се крећу карте за дочек Нове године у хотелу „Хилтон“ у коме ће госте забављати Милица Павловић.

А.М.   Блиц

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо