КАЗНА ЗА ОВО ЈЕ ШОК! Педофил (60) из Болеча вадио полни орган и показивао га девојчицама! | Жиг Инфо

КАЗНА ЗА ОВО ЈЕ ШОК! Педофил (60) из Болеча вадио полни орган и показивао га девојчицама!

Педофил Р. С. (60) из Болеча код Гроцке, који је осуђен на само годину дана затвора јер свој полни орган показивао девојчицама из комшилука, одлазак на робију чека на слободи! Манијак, који је две године блудничио над неколико девојчица из комшилука, још чека позив за издржавање казне, док деца и њихови родитељи живе у страху.

– Иако је склопио споразум о признању кривице, Р. С. још није отишао на издржавање казне, већ мирно живи с породицом и шетка се по насељу! Манијак је ожењен, има две ћерке и унучиће. Откриће о полном узнемиравању девојчица из комшилука запрепастило је цело место, јер је важио за узорног породичног човека – каже извор листа „Ало!“.

Овај педофил откривен је тек у августу ове године, када се девојчица К. Т. поверила својим родитељима да јој је Р. С. из свог дворишта показивао полни орган говорећи: „Дођи да видиш шта ја имам, а ти немаш“. Одмах је ухапшен, а на саслушању је све признао и открио да је још 2016. намамио Б. З. (10) да дође код њега у гаражу како би „играли игру прстију“.

– Девојчици је рекао да се окрене и стави руке иза леђа. Потом јој рекао да ће јој ставити прст у руку, а да она погоди који је то прст.

Међутим, Б. З. је испричала да јој је у шаку ставио нешто велико и мекано. Упитао је: „Да ли можеш да погодиш који је то прст?“, а она му је сва уплашена одговорила да је „средњи“. Р. С. јој је тада рекао да је погрешила, а када се девојчица окренула, видела је како манијак закопчава шлиц од панталона. Истрчала из гараже и наредне две године од страха и стида никоме није смела да каже шта се догодило – наводи наш саговорник.

Педофил је у Другом основном јавном тужилаштву признао да је од почетка летњег распуста 2018. полно узнемиравао девојчице М. Б., К. Т. и К. А., које имају од девет до 11 година.

– Он је испричао да је откопчао шлиц, извадио пенис и прекрио га шеширом, док су се М. Б. и К. А. играле испред његовог дворишта. Полни орган је додиривао и показивао га тако што га је наизменично откривао и прекривао шеширом. Док се забављао овом гнусном игрицом, питао их је: „Да ли хоћете грожђе?“ – испричао нам је саговорник близак истрази.

Обе девојчице је касније успео да намами у своју гаражу под изговором „да хоће да им покаже јаја од птичице“.

– Показивао им је слике птица и њихових јаја, а онда је почео да показује и додирује свој полни орган. Пред хапшење, у августу, К. Т. је пролазила поред његове куће, а он је устао, откопчао шлиц, извадио полни орган и довикивао јој: „Дођи да видиш шта ја имам, а ти немаш!“ – рекао је саговорник, добро упућен у истрагу.

Он наводи да је немогуће доказати колико је још девојчица овај педофил спопадао, јер су се неке од њих одселиле, а неке због траума и страха не желе да сведоче.

Како „Ало!“ сазнаје, Р. С. живи нормално у центру Болеча, а породица је стала у његову одбрану.

Психолог: Треба му доживотна изолација!

Психијатријским вештачењем утврђено је да Р. С. није душевно поремећен и да не треба да иде на лечење! Из тог разлога, Други основни суд је аминовао једногодишњу казну, сматрајући да ће он да се поправи у затвору!

Међутим, психолог проф. др Радомир Чолаковић каже за „Ало!“ да се у овом случају не ради само о педофилији, већ да је осумњичени очигледно психопатолошка личност.

– Реч је о девијацији. Педофилији нема лека, због чега он треба доживотно да буде смештен у неку специјализовану установу на лечење. Он ће поновити дело чим изађе на слободу и зато га треба ставити у доживотну изолацију – наглашава др Чолаковић из Петроварадина, који предаје на Филозофском факултету у Источном Сарајеву.

Он наглашава да је осумњичени сексуално поремећен.

Педофилија је засад непромењена сексуална оријентација. Треба добро истражити колико је он душевно поремећен. Такве особе могу да испоље висок степен агресивности, чак до убиства, ако се дете супротстави – истиче проф. др Чолаковић.

Еспресо.рс / Ало.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо