12. 9 Винча / Дочек етиопске Нове године уз наступ Којота | Жиг Инфо

12. 9 Винча / Дочек етиопске Нове године уз наступ Којота

Винчански АКЦ Егзопростoр су до сада посетили бројни уметници из Србије и региона, а у суботу 12. септембра, локална публика имаће прилику да пропрати и наступ познатог београдског реге уметника, Немању Којића Којота, познатијег као „Hornsman Coyote“.

Којот, публици познат и као фронтмен састава Eyesburn, по први пут ће наступити пред публиком у Винчи, у виду солистичког концерта. Посетипци ће имати прилике да заплешу уз репертоар пробраних песама које су обележиле његову каријеру, а нарочито песме са најновијег албума, Hornsman Coyote & Soulcraft. Уз Којота ће наступити и гости из Кикинде, Беле Цркве, Сибиња и Београда, а занимљивост је да ће се исто вече прославити и дочек етиопске Нове године, тако да посетиоце очекује прави мали спектакл.

Етиопска Нова година

Етиопска Нова година (Енкутаташ) је празник који се у Етиопији слави на крају кишне сезоне, почеткпм септембра. Интересантно, у Етиопији се користи посебан календар, и уместо 2016. године, дочекаће се 2008.

Манифестација почиње у 20 часова, а улаз је 100 динара.

ПРОГРАМ:

Hornsman Coyote, Београд
Natty Ned, Сибињ
Ital Vision, Београд
Dubwise Warrior, Бела Црква
Gigatron selecta, Кикинда

Коментари

Коментари

Препоручујемо

МИНИСТАР ОДБРАНЕ! ДА ИЛИ НЕ!

Ја као резервни официр ,, Војске Србије“ и неко ко сутра ако буде било рата, мислим да имам право да изнесем своје мишљење о министру ...