НИШЛИЈА СЕ НИЈЕ УБИО ЗБОГ ДУГА ОД 22.000 ДИНАРА, ВЕЋ ЗАТО ШТО СВАКИ ДАН БРОЈИ ДИНАР ПО ДИНАР ЗА ХЛЕБ: Прочитајте овај статус и ставите прст на чело! | Жиг Инфо

НИШЛИЈА СЕ НИЈЕ УБИО ЗБОГ ДУГА ОД 22.000 ДИНАРА, ВЕЋ ЗАТО ШТО СВАКИ ДАН БРОЈИ ДИНАР ПО ДИНАР ЗА ХЛЕБ: Прочитајте овај статус и ставите прст на чело!

Мирослав Стојановић (44), отац четворо деце, избеглица са Косова, извршио је самоубиство тако што је попио инсектицид етиол, и то само неколико сати након што му је искључена струја због дуга 22.000 динара.

 

„Не могу више да поднесем беду“.

Позвао ме је и рекао: сестро слатка, теби морам да кажем, испратио сам жену и децу код таште у Ниш, али ја не могу више да поднесем ову беду, не могу да дозволим да ми деца живе у мраку, ја хоћу да се убијем. Звала сам га сто пута, није се јављао. Одмах сам села у ауто са комшијом из Бујановца и стигла до Јелашнице за сат и по. Међутим, затекла сам брата мртвог поред чесме.

Испричала је његова сестра.

Међутим, дуг за струју само је кап која је прелила чашу, јер од рата 1999. године, откако је на Косову изгубио оца и мајку, али и све имање, Мирослав Стојановић је са својом породицом прошао пакао и као расељено лице живео у врло тешким условима.

Многи су реаговали на ову трагичну судбину човека који нажалост више није могао да поднесе лоше услове живота.

У вези са овом трагедијом огласила се једна Нишлијка и поделила статус на друштвеној мрежи Фејсбук.

Она је описала како изгледа живот једне просечне породице у Нишу која како она каже није имала маму и тату да им обезбеде стан, ауто и све остало.

Status jedne Nišlijke
Статус једне Нишлијке фото: Printscreen/Facebook

Верујемо да су се многи грађани овог града а и шире пронашли у суровој реалности коју је ова Нишлијка описала.

 

Espreso.RS | Izvor Vesti

Коментари

Коментари

Препоручујемо