Калуђерицу даве отпадне воде | Жиг Инфо

Калуђерицу даве отпадне воде

Многобројни житељи Војводе Степе Степановића и 29. новембра уплашени за своје здравље. Отпадне воде и даље теку коловозом, а нико од надлежних не предузима ништа како би се проблем решио

ОТПАДНЕ воде у улицама Војводе Степе Степановића и 29. новембра, у насељу Калуђерица, и даље теку коловозом, а нико од надлежних не предузима ништа како би се проблем решио. Проблем је настао још пре две недеље, када је дошло до загушења на интерној канализационој мрежи, у Улици 29. новембра, одакле се фекалије сливају на главну улицу, којом саобраћа градски превоз.

– Ово је нечувено, нико ништа не предузима како би се квар санирао – истиче Милица Павловић, становница Калуђерице. – Ми јесмо прикључени без надзора стручних служби, али ваљда постоји неко у Општини ко ће се позабавити овим проблемом, јер није решење оставити да само овако цури унедоглед.

Мештани Калуђерице не беже од одговорности, спремни су да учине све како би се проблем што пре решио. Цурење им отежава живот, јер су принуђени да газе по фекалијама, а на непријатан смрад одавно си огуглали.

До сазнања да у Калуђерици постоји постоји проблем, надлежни у Општини Гроцка дошли су у току прошле недеље. Како би се живот становника овог насеља нормализовао, Општина је ангажовала предузеће које ће извршити санацију квара.

ИНСПЕКЦИЈА ОДМАХ ИНТЕРВЕНИСАЛА

КОМУНАЛНА инспекција Општине Гроцка изашла је на терен одмах по пријави квара, али пријаву нису имали коме да напишу. Да би се дошло до решења проблема, пописали су све житеље поменутих улица, како би се утврдило у чијој је одговорности одржавање.

ИЗВОР: ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ

Ј.ДИНЧИЋ

Коментари

Коментари


Препоручујемо