четвртак, 13 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

СИМА КУЈЕ ПЛАНОВЕ! Био је данас у Гроцкој, а вечерас су се тајно састали

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Драгољуб Симоновић, председник ОО СНС-а и актуелни председник Гроцке који је осумњичен да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића и који је пре недељу дана због тог дела пуштен из притвора, данас се појавио у згради општине.

Према информацијама Жиг Инфа, одржао је састанак са својим људима и давао им инструкције шта треба даље да раде. Како кажу наши извори, оставку није спомињао а састанѕк је заказао и за сутра у 11 часова.

Наш репортер је вечерас забележио сусрет председника Скупштине ГО Гроцка  Стефана Дилберовића и Драгољуба Симоновића у  једном кафићу на Мирјевском путу код познатог ресторана Коцка. Дилберовић и Симоновић су на овом "тајном састанку" такође разговарали односно планирали како ће и на који начин и даље водити Гроцку, чак иако Симоновић не буде више председник, бар не званично.

Због великог притиска јавности, очекује се да ће Симоновић поднети оставку, а да ће се на место председника ГО Гроцка, поставити Стефан Дилберовић. Дилберовић је и раније, док је био председник Гроцке, извршавао наређења Драгољуба Симоновића када је он био смењен са места директора Железница Србије, окарактерисан као "бахати" од стране Александра Вучића.

Подсетимо се, Симоновић је у времену 2014-2016., био одмах уз Дилберовића  када се јавно представљала ГО Гроцка. Он је на таквим свечаностима представљан као господин Симоновић и фактички је био задужен за све оно што би по протоколу требао да обавља председник општине.

 

ЕЖИ