уторак, 09 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

УПОЗНАЈТЕ ЖИВАДИНКУ Гроцка добила новог председника- Симоновићевог књиговођу

Оцена корисника:  3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
На седници Скупштине општина Гроцка одржаној данас у 10. часова прихваћена је оставка председника те општине Драгољуба Симоновића, оптуженог да је налогодовац паљења куће новинара Милана Јовановића, а на његово место изабрана је Живадинка Аврамовић.
 
Тајним гласањем , Живадинка је изабрана  са 28 гласова "за" и четири "против". Раније за Жиг Инфо , представници радикала су изјавили да они нису гласали за њено постављење.
Како стоји на званичном сајту Општине Гроцка, рођена је 1958. године, по занимању је економиста, радила је у ПТТ, УРО Спорт, ПКБ Воћарске плантаже, а од 1992. као власник приватне фирме бавила се књиговодством. Члан је СНС од оснивања.
 
Међутим, оно што није стављено у Живадинкин ЦВ-и, јесте податак да је она кућни пријатељи са Драгољубом Симоновићем већ 30 година ,као и да јој је његова супруга Зорица најбоља пријатељица. Живадинка и њен супруг били су књиговође у свим Симоновићевим фирмама. 2016. године улази у политику на позив Драгољуба Симоновића и одмах након избора добија место заменика председника Гроцке. Живадинкин син и Симоновићева ћерка су раније били у 7. година дугој вези. Супруг секретарице Живадинке Аврамовић је полицајац оптужен за помагање у паљењу куће новинара Милана Јовановића. Подсетимо се, хапшењем и саслушањем полицајца дошло се до Симоновића, кога је припадник МУП-а означио као налогодавца напада. Наводно, Симоновић је њега задужио да буде посредник у комуникацији са Новаковићем. За читаву акцију Симоновић је обећавао да ће платити 1.500 евра, али то није учинио, па је полицајац на крају из свог џепа Новаковићу дао 1.000 евра.
 
На састанку напредњака, када је Драгољуб Симоновић формално поднео оставку, најављено је управо да ће за новог председника Гроцке бити постављена Живадинка Аврамовић.
Аврамовићка је 12. по реду председник ГО Гроцка од 2000- те године. И она, као и њени претходници неће имати пун мандат од 4 година.
 
 
 
За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић,
Насловна: Живадинка Аврамовић и Драгољуб Симоновић
 

Промо

Bg