четвртак, 16 септембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

УПОЗНАЈТЕ РАДОМИРА Он је Живадинкин муж и Симин миљеник и председник је Врчина

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Радомир Аврамовић је Живадинкин муж. Жена му је председница ГО Гроцка, а бивши председник "Паликућа" Симоновић више деценијски пријатељ коме је водио књиге у свим његовим фирмама.

 radomir avramovic

На наговор Драгољуба Симоновића још увек актуелног председника ОО СНС-а , а бившег председника Гроцке, човека који је оптужен као налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића, улази у политику. Чим је Симоновић узео мандат председника ГО Гроцка, за његовог заменика поставио је Живадинку а за председника места одакле је он, односно Врчина, поставља њеног супруга Радомира.

Радомир и Живадинка, неким чудом, врло брзо купују некретнине по Гроцкој. По извештају Агенције за корупцију, приликом ступања на дужност као заменица председника, Живадинка није имала ништа на своје име, осим плате.

zivadinka aca

Врло брзо, она и супруг купују некретнине по Гроцкој, што на своје што на туђе име како не би се сазнало о њиховој куповини. Ми смо ипак, за сада, пронашли један стан , од 33 квадрата, који се води на Радомира. Ту у Гроцкој, недалеко од зграде Општине, поред зелене пијаце...

 

ЕЖИ,

Насловна фото: Радомир Аврамовић и Драгољуб Симоновић 

 

Промо

Bg