уторак, 19 октобар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ОПШТИ ХАОС Општински одбор СНС-а „ратује“ сам између себе

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Прошло је десет дана од како је званично смењен председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић који је оптужен за паљење куће новинара Милана Јовановића, а страсти у грочанском одбору напредњака се не смирују.

Симоновић јесте смењен са места председника ГО Гроцка, али место грочанских напредњака је и даље упражњено. Чињеница је да је Симоновић успео да постави своје људе на место челних људи у ГО Гроцка, али с друге стране превласт за Општински одбор напредњака је у току и за сада је сасвим неизвесно ко ће преузети овај одбор.

Када је Симоновић изашао из притвора одмах је кренуо у спровођење плана постављања његових челних људи како на кључна места у ГО Гроцка, тако и на место одбора напредњака. Међутим, Симоновићу није баш пошло за руком све како је замислио. Успео је да на челна места у општини доведе своје људе, али не и у ОО СНС-а у Гроцкој.

У борби за превласт, Симоновић се сукобио са својом десном руком Стефаном Дилберовићем, садашњим председником Скупштине. Иако веран Симоновићу, Дилберовић је ипак ушао у трку за председника напредњака у Гроцкој. То се Симоновићу није свидело те је кренуо у кампању против њега, иако суште различитости између њих двоје уствари и нема. Састанчио је тако Симоновић са сваким, исто као и Дилберовић. Готово се тачно и не зна које са ким све имао састанак.

Резултат свега тога је да сада имамо право расуло и нетрепељивост у грочанском табору напредњака. Дилберовић који је компромитована личност, готово као и остали напредњаци у општини, чини се остаје немоћан у целој причи. Недавно му је одузет службени ауто од стране председнице Гроцке, а у његову канцеларију ретко ко сме да улази. Запретио је Дилберовић да ће поднети оставку на место председника Скупштине у Гроцкој , како би се покренула принудна управа али таква ситуација ипак никоме не одговара.

Ко год да је остао у ОО СНС-а у Гроцкој није идеално решење. Цео садашњи општински одбор је потекао од Драгољуба Симоновића и иза њих су многобројне афере, док врх напредњака никако да реши ову грочанску сагу.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Промо

Bg