среда, 26 фебруар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Полицијска управа за град Београд: Нетачни наводи Ђиласа

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Полицијска управа за град Београд саопштила је да су наводи председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа да су му полицијски службеници саопштили да немају сазнања да се води истрага против њега апсолутно нетачни.

 "Председник наведене странке данас је сам приступио у просторије ПУ за град Београд наводећи да је прочитао у новинама да га тражи полиција и да је дошао да види о чему се ради, пошто ускоро путује у иностранство. Истом је предочено да ће, уколико за тим буде потребе, бити уредно позван да да изјаву, у складу са стандардним процедурама које су, подсећамо, исте и за њега као и за све друге грађане Републике Србије", наводи се у саопштењу МУП-а.

Како се додаје, сем наведеног, полицијски службеници су му саопштили и да је за све друге информације потребно да се обрати тужилаштву.

"Напомињемо да су полицијски службеници одговорили у складу са важећим прописима, с обзиром да по законима нису овлашћени да дају информације о детаљима из истрага, нити о току истих, те сходно томе оваква обавештења нису ни давали", саопштио је МУП.

Подсетимо, Ђилас је око 11 часова ушао у Управу полиције за град Београд где је затражио да полиција од њега узме изјаву јер га највиши државни функционери оптужују за наводну пљачку РТС и тврде да је покренута и истрага против њега.

Он је потом изјавио је да су га тамо врло коректно примила два помоћника у Управи криминалистичке полиције и рекли му да они немају сазнања да се води истрага против њега, као и да нема ко да га саслуша јер су сви ангажовани на дочеку француског председника Емануела Макрона.

Н1 Београд

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка