УЖАС НА СМЕДЕРЕВСКОМ ПУТУ Девојку ударио аутомобил, лежала на путу док није дошла Хитна помоћ | Жиг Инфо

УЖАС НА СМЕДЕРЕВСКОМ ПУТУ Девојку ударио аутомобил, лежала на путу док није дошла Хитна помоћ

5vwktkqturbxy8zy2y1mzg3owy4ztzkmty5ymfkmzmyzmi2zge3ywnmyi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Девојку старости око 22 године ударио је аутомобил београдских регистарских таблица на Смедеревском путу код Вук петрол пумпе.

– Девојка је лежала у десној траци и јако тешко дисала, али aје била свесна. Ту је лежала све док није дошла Хитна помоћ – јавља репортер „Блица“.

Њој је указана прва помоћ у возилу Хитне, којим ју је даље превезена у Ургентни центар, потврдила је за „Блиц“ др Нада Мацура.

bqpktkqturbxy84mgq4ytrknthjmdg4ndq1zwe3ndu0owriytuym2u3nc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga
Фото: Душан Миленковић / РАС Србија
Пролазници притрчали први у помоћ

Возач који је ударио девојку седео је све време у колима, а како јавља наш репортер, до удеса је највероватније дошло када је девојка претрчавала пут ван пешачког прелаза. Детаљи несреће биће утврђени током увиђаја. Повређеној девојци је у помоћ притрчала једна од учесница саобраћаја, која се случајно задесила ту и била са њом док није дошла Хитна.

Како кажу у Хитној помоћи, до несреће је дошло у 10.20 сати.

Коментари

Коментари

Препоручујемо