АФЕРА КОКАИН Старлета Ема: Ако проговорим о сексу с политичарима, трешће се Србија и Црна Гора! | Жиг Инфо

АФЕРА КОКАИН Старлета Ема: Ако проговорим о сексу с политичарима, трешће се Србија и Црна Гора!

Ако ја проговорим, трешће се државни врх не само у Црној Гори већ и у Босни и Херцеговини, Хрватској и Србији! Ма, трешће се цео Балкан! Ово је само врх леденог брега…

Овако је за Курир јуче изјавила Ема Ђухић (24), ударна песница омладине владајуће Демократске партије социјалиста у Црној Гори, која је ухапшена у Тивту са групом старлета, пошто је полиција у њеним гаћицама пронашла 7,5 грама кокаина.

Погрешан кош

Ема је, како сазнајемо, после саслушања у полицији јуче пуштена на слободу.
– Многи покушавају да ме ставе у кош са старлетама, а ја сам заправо чланица ДПС. Ако ја проговорим, затрешће се врх леденог брега и цео регион! Увек настрадамо ми који нисмо криви, а они који треба да одговарају извуку се. Не чачкајте мечку – поручила је јуче за Курир Ема Ђухић. Она је пред истражитељима рекла да је дрога била за њену личну употребу.

Младој нади црногорске политичке сцене, подсетимо, лисице су стављене у среду ујутро, кад се са једном од својих најбољих пријатељица, Которанком Жељком Роловић (39), познатијом као Мадам Жељка, укрцавала на јахту усидрену у Порто Монтенегру.

– Полиција је имала дојаву да девојке које улазе на јахту имају дрогу код себе. Осим Ђухићеве и Жељке Роловић, у полицију су приведене и Вана Симић (22), која је на одборничкој листи странке Напредна Српска за предстојеће локалне изборе у БиХ, као и Александра Радојевић Цаца (26) из Београда, која је била учесница ријалитија „Парови“. У полицији је завршио и Марко Лушић (30) из Загреба, који је био један од домаћина на јахти – открили су извори из истраге.

Сви су саслушани у полицији, али нико од њих није задржан. Према незваничним информацијама, полиција је ову женску екипу, која је цело лето провела на Црногорском приморју, држала на оку како због дроге тако и због сумње да се на приморју баве најстаријим занатом.
– Сумња се да су девојке биле плаћене и ангажоване за унапред договорене оргије на јахти „Афродита“, која је изнајмљена у Хрватској и која је пловила под заставом Кајманских острва. Према информацијама које се још увек проверавају, четири девојке добиле су по 1.000 евра унапред и са двојицом мушкараца требало је да проведу неколико дана. Највероватније, из Порто Монтенегра требало је да отплове до суседне Хрватске – открива саговорник Курира. Међутим, како наводи, неколико сати после упада полиције јахта је отпловила из Тивта.

Мадам и Ема нераздвојне

Он подсећа да је Жељка Роловић и у августу прошле године хапшена због подвођења девојака богатим клијентима на Црногорском приморју. У почетку је негирала да има било какве везе са старлетама које подводи у хотелима и на јахтама, али је онда ипак признала кривицу. Једна од њених најбољих другарица, како наводи наш саговорник, управо је Ема Ђухић из ДПС, од које се готово не одваја.
– Роловићева и Ђухићева привођене су и у јануару у Будви, пошто је полиција код њих пронашла 13 грама марихуане. Тужилац их је тад пустио – наводи извор упућен у дешавања.

ОГЛАСИЛЕ СЕ Вана и Цаца тврде да немају везе са дрогом

ВАНА: КАЈЕМ СЕ ШТО САМ У ПОЛИТИЦИ
ЦАЦА: КОКАИН НИЈЕ БИО КОД МЕНЕ

Вана Симић, која је на одборничкој листи странке Напредна Српска за локалне изборе у БиХ, наводно је контактирала са босанским медијима и потврдила да је у Будви, али да није тачно да је ухапшена.
– Ова предизборна кампања је већ сад бескрајно дуга, а још није ни почела. Поједини политичари се понашају као чопор вукова, без престанка вребају на противнике, а толико су слепи од мржње да им је промакло да се све више њихових бирача управо због тог њиховог односа према политичким супарницима хлади од њих – навела је Вана Симић и додала да се можда већ каје што је ушла у политику, јер није ни слутила колико се прљаво игра.
– Неки политичари граде своју каријеру тако што свакодневно вређају и омаловажавају супарнике. На моју несрећу, и сама сам данас постала мета и осетила то на својој кожи – саопштила је одборница родом из Лознице за босанске медије.

С друге стране, Александра Радојевић, звана Цаца, бивша учесница „Парова“, потврдила је да је била ухапшена с осталим девојкама.
– Жељка, ја и остали приведени смо због кокаина који се нашао код једне од девојака. Нису имали разлога да нас задрже, па су нас брзо пустили. Први пут ми се догодило нешто овако, надам се да је и последњи – рекла је бивша учесница „Парова“ за Курир.

Јахта „Афродита“
ИГРАЧКА ОД 110.000 ЕВРА НЕДЕЉНО

– 110.000 евра кошта изнајмљивање недељно, без пратећих трошкова
– дугачка је 39,6 метара
– унутрашњост је опремљена у савременом стилу
– има пет кабина и може да прими 10 особа
– 2 скутера су на услузи гостима, као и скије за воду

 

(kurir)

Коментари

Коментари


Препоручујемо