АКЦИЈА ПЕПЕЉУГЕ Повод СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ | Жиг Инфо

АКЦИЈА ПЕПЕЉУГЕ Повод СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ

15. и 16. октобра Хуманитарна организација „Чаролија Пепељуга и пријатељи 21. века“ из Гроцке организује хуманитарну акцију прикупљања основних животних намирница у објектима „Макси“, на територији општине Гроцка. Акција се спроводи са „Делхаизе“ објектима и банком хране која је сарадник ове организације.

-Иза касе видећете кутију на слици и у њој можете оставити оно што желите да поклоните, замолићу да макар напишете своје име или презиме, изјавила је Светлана Урошевић председник организације и додала:

Прва акција овог типа је успела само захваљујући запосленима у објектима „Делхаизе“, пошто су схватили да људи се тешко одлучују да било шта поклоне( Гроцка , Калуђерица и Лештане) па су се сами између себе организовали, сакупили новац и оставили донацију у кутију у виду хране.Не могу да Вас натерам да учествујете али могу да Вас најљубазније замолим! Хвала. Живите дуго и напредујте!

Повод акције је СВЕТСКИ ДАН ХРАНЕ који се обележава 16.10.

Планирано је да се акција одржи:

15.10.2016. (субота) од 10 до 18.
16.10.2016. (недеља) од 08 до 15.

Прикупљаће се намирнице попут: уља, шећера, пиринча, конзервиране хране, тестенина, конзервиране хране, супа у кесици, разних врста кекса , уколико желите можете купити и ставити у кутију која има обележје и друге намернице, средства за хигијену, пелене, храну за бебе и остало.

Све што се прикупи поклониће се онима који немају храну и који су у тешким условима преживљавања.

Коментари

Коментари


Препоручујемо