Ако се разболите, уместо отказа, добићете КИЛО ЛИМУНА! Ужичанка дала оглас о ком сви причају! | Жиг Инфо

Ако се разболите, уместо отказа, добићете КИЛО ЛИМУНА! Ужичанка дала оглас о ком сви причају!

– Да не преврће очима, осим ујутру, кад ставља маскару ил’ контактна сочива

Оглас за посао који се појавио на друштвеним мрежама одушевио је јавност, а врло брзо ћете схватити и зашто. Преносимо оглас у целости.

– Потребна фина госпођа за рад у малопродајном објекту у околини Ужица. Тражимо стару школу трговаца. Идеално би било да особа има барем 45 година.
Може и која више, може и која мање. Ваљало би да воли људе и да воли свој посао, али и да понешто зна о текстилу. Да јој није тешко да скине педесет артикала са полица и штендера и да све то после стрпљиво врати.

– Да не преврће очима, осим ујутру, кад ставља маскару ил’ контактна сочива. Негде верујемо да би мрва равнотеже или правде била задовољена ако је реч о некој финој госпођи која је неправедно, у претходним турбулентним годинама, замењена неком млађом.

– Тражимо особу која зна да се сваком каже ВИ, а уме стоички да поднесе ако јој некултурна муштерија каже ТИ – нема страх од платних картица и свега оног што је ново време донело, зна да је дискреција део васпитања и да је део тима на заједничком задатку, а не унајмљена радна снага која живи од првог до првог.

– Тражимо лојалност и поштовање хијерархије, нудимо редовно плаћање и поштовање приватности. Уколико се разболи, од нас неће добити отказ, него килограм лимуна, пише у овом огласу.

Власница радње се иначе огласила на свом ФБ након што је оглас изазвао праву „буру“.

– У толико домова постоје неке дивне и културне госпође које време проводе уз ТВ јер се нису снашле у лудом времену, где посао добијаш ако имаш књижицу. Док су јој познаници говорили да се учлани у ЈУЛ и добије посао, па макар само чистила хаусторе, већ је био актуелан ДСС. Ако се и учланила у ДСС, већ никуд није могла без књижице ДС-а. И док би нашла просторије ДС-а , схватила је да мора да има књизицу СНС-а. А постоје неки дивни људи који су одолели свему томе – написала је она.

 

Еспресо.рс/ Б92 / Ужице огласна табла

Коментари

Коментари


Препоручујемо

БИТКА ЗА ПОСЕТИОЦЕ Интезивна медијска кампања ГО Гроцка због свечаности! (ВИДЕО)

Судећи по најави организатора, ове године нас на Грочанским свечаностима очекује разноврстан и богат културно-уметнички програм прилагођен  свим узрастима. Посетиоци ће такоуживати у концертима забавне ...