АПЛАУЗ ЗА ВОЗАЧА ГСП: „Поштовани путници, пазите своје новчанике и ташне ушли су инжињери!“ | Жиг Инфо

АПЛАУЗ ЗА ВОЗАЧА ГСП: „Поштовани путници, пазите своје новчанике и ташне ушли су инжињери!“

Да возачи ГСП-а воде рачуна о својим путницима, говори и данашњи гест једног од њих..

СВИМА је већ преко главе свакодневних џепарења у возилима јавног превоза. Скоро да нема човека који барем једанпут није имао то ужасно искуство. Раде тимски, неприметно, увек у шпицевима када су највеће гужве по превозу.

Оно што жртвама џепароша најтеже пада није губитак новца, већ нестанак личних докумената и платних картица који далеко више кошта суграђане.

Досадило је и возачима. Већина њих већ при самом уласку на стајалишта за путнике међу масом препознају „инжињере“ – како популарно зову џепароше.

А међу возачима има и оних који своје путнике упозоре на време.

Такав случај описала је данас на својој фејсбук страници суграђанка уз неизмерну захвалност возачу са линије 31.

„Данас, Београд, време 9:45, линија градског превоза 31, број возила 3174 у правцу Устаничка – Студентски трг, стајалиште Трг Славија; путницима се преко разгласа обраћа возач: „Поштовани путници, друга врата, пазите своје новчанике и ташне, ушли су „инжињери“.
Прво збуњени тајац, а затим громогласан аплауз!!! ХВАЛА МАЈСТОРЕ!!!

Молим Вас поделите пост, јер сматрам да овакве људе треба поштовати! Овај возач у сваком смислу брине о безбедности својих путника! „ написала је Александра Лого.

 

Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо

МАЛО ЛАТИНИЦА, МАЛО ЋИРИЛИЦА Ова УРНЕБЕСНА БИОГРАФИЈА шокирала је одборнике новосадске скупштине

Одборнике новосадске скупштине на последњој седници шокирала је биографија Биљане Стојковић, од недавно чланице Надзорног одбора градског превозника, која је написана руком, али и неписмено. ...