B.A S.T.A info ЕКСKЛУЗИВНО САЗНАЈЕ Ево шта ће се продавати поред фонтане у Гроцкој! | Жиг Инфо

B.A S.T.A info ЕКСKЛУЗИВНО САЗНАЈЕ Ево шта ће се продавати поред фонтане у Гроцкој!

У Грочанској чаршији у току је завршница реновирања главне улице, која би требало да добије и одавно плаћену фонтану у износу од око 10 000 евра!

B.A.S.T. A info ексклузивно сазнаје да ће поред ново изграђене фонтане изградити се и трафика за продају вазелина!

Ексклузивни представник – продавач биће Предраг Стојановић Пиле из Калуђерице, који је ову могућност добио само зато што је победио у наградној игри „Увуцимо се најбоље председнику“.

Сходно награди, Пиле је добио да у простору 3 x 1,5, исто оноликом колика је и метража нове фонтане изгради, односно постави објекат- трафику како би пласирао своје најновије производе из вазелинског сустава.

Победничка фотографија

  • Моја првобитна мисао је била, након што сам победио на конкурсу на ккојем сам само ја учествовао, да продајем лубриканте. Међутим, с обзиром да је улица реновирана у старом духу, лубриканти би били сувише модеран производ. Зато сам се одлучио за добар стари вазелин. Верујте, са овим производом, лакше ћемо прегурати све кризе. У нама ће ући све оно што је лоше и ми ћемо га са задовољством прихватити. Тако ћемо добити сразмерну количину улазности коју ћемо подударити са масноћом вазелина. Једноставно, гледаћемо на Гроцку као нашу мајку, каже за BA.S.T. A info Пиле.

Како сазнајемо, уз сваки купљени вазелин у Пилетовој трафици добије се ситни апеони да би се исти уз замишљену жељу бацили у фонтану.БЕНЕФИТИ овог пројекта су вишеструки…Отворено радно место. Гроцка добија још једну туристичку атракцију а и  месечно чишћење фонтане ће по процени идејног творца фонтане, знатно ће поправити општински буџет.

 

Ернесто де ла Серна, Академиоко де Фаца

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Кад царује „лако ћемо“

Како време одмиче, то се прича о одговорности за пад војног хеликоптера 13. марта и погибији седморо особа враћа на почетак. И то онај који ...