B.A S.T.A info ЕКСKЛУЗИВНО САЗНАЈЕ Ево шта ће се продавати поред фонтане у Гроцкој! | Жиг Инфо

B.A S.T.A info ЕКСKЛУЗИВНО САЗНАЈЕ Ево шта ће се продавати поред фонтане у Гроцкој!

У Грочанској чаршији у току је завршница реновирања главне улице, која би требало да добије и одавно плаћену фонтану у износу од око 10 000 евра!

B.A.S.T. A info ексклузивно сазнаје да ће поред ново изграђене фонтане изградити се и трафика за продају вазелина!

Ексклузивни представник – продавач биће Предраг Стојановић Пиле из Калуђерице, који је ову могућност добио само зато што је победио у наградној игри „Увуцимо се најбоље председнику“.

Сходно награди, Пиле је добио да у простору 3 x 1,5, исто оноликом колика је и метража нове фонтане изгради, односно постави објекат- трафику како би пласирао своје најновије производе из вазелинског сустава.

Победничка фотографија

  • Моја првобитна мисао је била, након што сам победио на конкурсу на ккојем сам само ја учествовао, да продајем лубриканте. Међутим, с обзиром да је улица реновирана у старом духу, лубриканти би били сувише модеран производ. Зато сам се одлучио за добар стари вазелин. Верујте, са овим производом, лакше ћемо прегурати све кризе. У нама ће ући све оно што је лоше и ми ћемо га са задовољством прихватити. Тако ћемо добити сразмерну количину улазности коју ћемо подударити са масноћом вазелина. Једноставно, гледаћемо на Гроцку као нашу мајку, каже за BA.S.T. A info Пиле.

Како сазнајемо, уз сваки купљени вазелин у Пилетовој трафици добије се ситни апеони да би се исти уз замишљену жељу бацили у фонтану.БЕНЕФИТИ овог пројекта су вишеструки…Отворено радно место. Гроцка добија још једну туристичку атракцију а и  месечно чишћење фонтане ће по процени идејног творца фонтане, знатно ће поправити општински буџет.

 

Ернесто де ла Серна, Академиоко де Фаца

Коментари

Коментари


Препоручујемо