B.A.S.T.A info НАГРАЂУЈЕ: Велика наградна игра – Спалите вашу диплому и освојите вредне награде! | Жиг Инфо

B.A.S.T.A info НАГРАЂУЈЕ: Велика наградна игра – Спалите вашу диплому и освојите вредне награде!

B.A.S.T.A info од сутра започиње велику наградну игру за све функционере у ГО Гроцка под називом „Спалите вашу диплому“.

Правила наградне игре су следећа:

У наградној игри могу учествовати само пунолетни функционери.
Према пропозицијама, функционер мора да сними спаљивање једне или више диплома а у позадини снимка требало би да стоји најмање једна фотографија усликана са својим школским друговима настале на месту испред похађања наставе.

Снимак послати поштом на адресу: Безизлани пут, сто посто , 11 0600 башта

На ковертама, такође, морају стајати тачни подаци из личне карте учесника – име и презиме, адреса становања с поштанским бројем или адресним кодом и контакт телефон. Дакле, навођење адресе на којој живите уместо оне са личне карте, такође може бити разлог за дисквалификацију.

Награде :

Награде су : кућа на Сребрном језеру, улица Симино сокаче и полиса осигурања имовине ; 12 камиона марке ИвекоЈКП Гроцка ; 1 путовање у Беч за 2 особе, у трајању од 5 дана, 4 ноћења, са обезбеђеним железничким превозом и полисом путног осигурања; 2 путовање на Сребрно језеро 4 дана, 4 ноћења за 2 особе, са бродкским превозом, полисом путног осигурања и доласком до приватне марине;

Ове награде биће извлачене на локалној „Папак“ телевизији.

Без директног телевизијског преноса биће извучене још и награде: 12 преносивих рачунара, марке Кончита, модел 110 15 ТРАЛАЛА; 25 мобилних телефона, марке Карло, модел Смартбот 3.2; 25 таблета, марке Чикен , модел КЛЂЕРЦА; 12 телевизора, марке Грочанка, модел ЈРМЋ; 3 ваучера за куповину робе у продајним објектима Тартуфи, у вредности од 20.000,00 динара; 1 полиса животног осигурања „Не затвору“.

Списак добитника тих награда ће бити објављен у дневном листу „Жиг Инфо“ у року од 3 дана од дана сваког извлачења добитника, као и на интернет страници наградне игре www.безизлаза.рс, интернет страници Приређивача и интернет страници Жиг-а одмах по извлачењу.

Сврха наградне игре је да се демисфикују напади да локални политичари имају купљење дипломе у непостојећим школама и факултетима.

Ернесто де ла Серна

Коментари

Коментари


Препоручујемо