B.A.S.T.A info ОШТАР ПРОТЕСТ ДИРЕКТОРКИ ДИРЕКЦИЈЕ | Жиг Инфо

B.A.S.T.A info ОШТАР ПРОТЕСТ ДИРЕКТОРКИ ДИРЕКЦИЈЕ

Како се ближи 13. септембар а започети па прекинути радови на фонтани у Гроцкој и даље руже централну улицу насеља, председник општине Драгољуб Симоновић је на основу извештаја чланова Општинског већа задужених за верска, комунална, здравствена и остала питања, позвао на хитан састанак Чаробњака Без Воза.

У разговору са Чаробњаком договорено је да се пошаље још један интервентан допис директорки Дирекције са предлогом да се хитно распише нова Јавна набавка и да се ангажује нови грађевински извођач типа „ДТ Крадитељ“ који ће поправити штету на полуизграђеној фонтани који није је завршио радове у предвиђеном року те су из тог разлога златне рибице угинуле.

Наиме, двојица задужених за храњење златних рибица мислећи да ће Фонтана прорадити на време, резервисали су аранжман у монденском летовалишту Сутомору а да притом нису задужили никог да брине о рибицама док су одсутни.

Договорено је такође да се предложи парламенту Баште да на следећој седници усвоји одлуку да се определе нова средства за куповину нових златних рибица.

 

Акадeмико Де Фаца

Коментари

Коментари


Препоручујемо