БАХАТИ ЧЕЛНИЦИ АЛИБУНАРА Председник општине је прави локални шериф, а његова помоћница ШАМАРАЛА МЛАДИЋА У ДИСКОТЕЦИ | Жиг Инфо

БАХАТИ ЧЕЛНИЦИ АЛИБУНАРА Председник општине је прави локални шериф, а његова помоћница ШАМАРАЛА МЛАДИЋА У ДИСКОТЕЦИ

Весна Пурић, одборница у локалној скупштини и десна рука председника општине Алибунар Предрага Белића Бакија, напала је недавно једног младића у дискотеци у суседном Банатском Карловцу, сазнаје „Блиц“.

Како прича наш извор упознат са догађајем, сукоб се догодио у једној од две локалне дискотеке у Банатском Карловцу. Локална политичарка и чланица Белићеве струје унутар алибунарске Српске напредне странке сукобила се са младићем око избора музике, каже наш извор. Предраг Белић, чија блиска сарадница је учествовала у овом инциденту, важи за једног од локалних шерифа, чијим радом је врх СНС веома незадовољан и због тога је предложена његова смена и он је искључен из странке. Белић је, иначе, три пута био у затвору, два пута због претњи и угрожавања безбедности, а једном је хапшен у „Сабљи“ због дроге и изнуда.

– Она је попила више и желела је да пушта музику. Тај момак се побунио, а она му је лупила неколико шамара. Ствари би можда биле и горе да је неколико људи није задржало, покушавши да спрече даљи сукоб – наводи наш извор.

Како сазнајемо, током инцидента момак је остао прибран и није узвратио ударац Пурићевој, али то није био крај његових мука.

– По изласку из дискотеке она се упутила ка кући тог момка, где је вербално малтретирала његову мајку, а она је морала да позове сина да се врати – додаје наш саговорник.

VESNI PURIĆ NIJE SE DOPAO IZBOR MUZIKE, PA ODLUČILA DA SE OBRAČUNA UDARCIMA

Напад се догодио у једној од две дискотеке у Банатском Карловцу које се налазе једна до друге. Дискотеке раде на смену, а како кажу Карловчани, једна важи за окупљалиште Белићевог табора, док се у другој скупљају представници опозиције. Сукоб се десио баш у овој опозиционој, у коју, како кажу наши извори, Пурићева ретко свраћа, те је могуће да је и та политичка нота подгрејала сукоб.

Весна Пурић каже за „Блиц“ да се инцидент јесте десио, али каже да ју је „најгорим могућим речима“ вербално напао „момак који је у странци тек месец и по дана“, те да од тада „трпи његовог малтретирање“.

– Дечко је био видно пијан, а наравно да га нисам ударила. Само сам се бранила у тренутку када је насрнуо на мене. Већ сам га једном пријављивала полицији – каже Пурићева.

Она напомиње да као жена уопште не може да туче мушкарца, те да је самохрана мајка и да мора сама да се брани.

Цео случај на крају је завршио код полиције, пошто је напад пријавио момак, а Пурићева каже да је и њима испричала да се само бранила.

Спремна смена Белића

Predrag Belić

У Алибунару иначе већ неко време траје сукоб две струје напредњака, једне која је на страни председника општине и друге која жели његову смену. Једна седница локалне скупштине већ је отказана, јер се није знало да ли ће бити довољно гласова да се подржи Белићев останак на функцији. Нова седница, за коју наши извори тврде да ће бити и последња са Белићем на челу општине, биће одржана у петак по подне. Наши извори тврде да је спремна већина од 16 одборника која ће сменити Белића и председника локалног парламента Синишу Гавранчића. Иначе, Белић је недавно искључен из СНС, а из врха странке поручено је да ће они који буду подржали Белића на седници бити искључени. У борби око потенцијалних гласова претходних недеља било је и прљавих потеза, па је Белић причао да му је отет одборник. Са друге стране, Белића је познаник из Панчева пријавио да му је претио смрћу, због чега је Белић приведен, али је убрзо пуштен.

Милош Станић    Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо