БАХАТИ НАПРЕДНИ „СПОРТИСТА“ Владо Радовановић забрањује улаз угледним спортистима у зграду ГО Гроцка ! | Жиг Инфо

БАХАТИ НАПРЕДНИ „СПОРТИСТА“ Владо Радовановић забрањује улаз угледним спортистима у зграду ГО Гроцка !

Председник Спортског савеза Гроцка и члан већа Владо Радовановић , забранио је јуче улаз председнику Кјокушин клуба Тигар из Гроцке. Зорану Лалићу, улаз у салу ГО Гроцка, где су се потписивали уговори о финансиској помоћи представницима Спортских клубова са територије ове општине.

Наиме, у великој сали Скупштине градске општине Гроцка јуче је организовано свечано потписивање уговора о финансирању и суфинансирању програма и пројеката из буџета градске општине Гроцка. Потписници уговора су председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и председници спортских клубова и удружења. Свечаном потписивању уговора присуствовали су и председник Спортског савеза општине Гроцка Владо Радовановић,секретар Спортског савеза општине Гроцка Живка Комленац Ђорђевић и члан већа Спасоје Живановић.

Представник Кјокушинкаи клуба „Тигар“ из Гроцке уредно је позван да дође на потписивање уговора, али му обезбеђење ГО Гроцка није дозволило улаз у простор где се одржавало потписивање. На инсистирање Зорана Лалића, председника Кјокушинкаи клуба „Тигар“, да му обезбеђење покаже писани документ ко је њему забранио улаз, добио је одговор да је усмена наредба стигла од Владе радовановића, председника Спортског савеза Гроцка.

Лалић је затим позвао Радовановића да му објасни зашто њему није дозвољен улаз, али се он правио да не зна шта се дешава. Међутим, према сазнањима Жиг Инфа, Владо Радовановић јесте забранио улазак у зграду ГО Гроцка, Зорану Лалићу. Разлог је тај зато што је председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић има своје приватну мржњу према Лалићу, што уопште није ни прикривао.

Када је говорио о издвајању новца за Спортске организације, на седници ГО гроцка одржане 13. децембра 2016 године, Симоновић је био конкретан:
-Новац за спорт је дат… Нећемо дати новац Лалићу. Он је каратиста као мој деда. Волео бих да направимо један егзебициони меч, изјавио је тада , између осталога, председник ГО Гроцка.

Међутим, председник ГО Гроцка је неко ко не може да обори критеријуме по којима се додељује новац за суфинансирање Спортских клубова. Како је Лалићу, по законским одредбама, припао новац, Симоновић је покушао да спречи да Лалић физички присуствује потписивању уговора, како му новац не би био уплаћен.

Лалић је , с друге стране, одрадио правне кораке због којих ће ГО Гроцка, као и њени починиоци бити у великом проблему. Позвана је полиција како би се направио записник о забрани уласка, а Лалић ће већ у понедељак поднети надлежним органима пријаве због овог догађаја. Након немилог догађаја, Лалић је са својим клубом отпутовао на Европско првенство у Букурешт.

Иначе, Владо Радовановић члан Већа и председник Спортског савеза ГО Гроцка је десна рука председника Гроцке Драгољуба Симоновића. Ово му није први пут да злоупотребљава свој положај и да на сличне начине уцењује спортисте. Подсетимо се, случаја младог бициклисте Душана Веселиновића из Калуђерице, када је Радовановић био оптужен да је узео новац који је требао да проследи овом младићу, али је новац задржао за себе.

ВИШЕ-ГРОЦКО СРАМОТИ СЕ Овако се понашају према једном државном прваку (ИСКОРИСТИО ГА СНС)

Након што је изашао текст о овој злоупотреби на нашем порталу, Радовановић је запретио Душановој мајци да ако настави да износи информације у медије, да ће се побринути да њен син нестане као спортиста.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

КАДА ТИ НИКО НЕ ВЕРУЈЕ ДА НЕ ЗНАШ!

Година 2017-та, 11-ти јануар насеље у општини Гроцка, јака зима пуцају цеви, један наш грађанин поставио на свој фејсбук налог слику пукнуте водоводне цеви и ...