БАХАТО: Председник општине Сечањ насрнуо на жену, Баћина тражи образложење од Вучића | Жиг Инфо

БАХАТО: Председник општине Сечањ насрнуо на жену, Баћина тражи образложење од Вучића

Демонстрација силе од стране осионих носиоца власти, постала је толико учестала појава, да све мање изазива осуду јавности. На мети оних који би требали бити пример другима све чешће су жене!

Како преноси портал  Петровград Инфо, последњи случај десио се прошле недеље у вечерњим сатима, а главни виновник овог инцидента је председник општине Сечањ Предраг Милошевић-Караси.

Приликом посете популарном зрењанинском ресторану господин Милошевић се непрописно паркирао испред приватне школе енглеског језика у Гимназијској улици. На молбу једне од предавача да помери аутомобил због деце која су у то време долазила на час, Милошевић је насрнуо на наставницу, обраћајући се речима: “Знаш ли ти ко сам ја?”.

Том приликом ју је одгурнуо и, наочиглед збуњених сведока који су се затекли на лицу места, наставио са вређањем, пише Петровград Инфо.

Вукашин Баћина, одборник у СО Сечањ, оштро је осудио овакав чин председника ове општине, и за Жиг Инфо изјавио да очекује од Вучића да образложи зашто штити Карасија, јер му ово није први пут да се он криминално понаша.

За Жиг Инфо:
А. Н

Коментари

Коментари


Препоручујемо