БАХАТОСТ БЕЗ ГРАНИЦА Исти возач ГСП поново ЛАКТОВИМА ДРЖИ ВОЛАН и куца смс поруке док вози (ВИДЕО) | Жиг Инфо

БАХАТОСТ БЕЗ ГРАНИЦА Исти возач ГСП поново ЛАКТОВИМА ДРЖИ ВОЛАН и куца смс поруке док вози (ВИДЕО)

Иако је кажњен због коришћења мобилног телефона у току вожње и угрожавања безбедности путника, бахати возач тролејбуса на линији 28, који је пре пар месеци шокирао јавност, поновио је исту грешку, али се није надао да ће то опет неко овековечити снимком.

Потез професионалног возача свакако представља опасност за путнике, а страх оних које је превозио био је утолико већи јер је пре два дана у вечерњим сатима, када је настао снимак, падала киша. Чини се да је побркао речи додатна опрезност са додатном лежерношћу, те није марио ни за мокар коловоз.

„Придржава волан лактовима и куцка поруке, бахати возач на линији 28. Чекај да пошаљем поруку на Инстаграму, а у исто време возим“ написао је корисник Твитера који је снимио овај прекршај док су неки од коментара били како „има униформу из деведесетих“.

Међутим, ово није први пут да баш овај возач показује овакву бахатост у току вожње док се путници, бар они који то виде, тресу од страха. Наиме, крајем маја 2018. године на Твитеру је освануо готово идентичан снимак истог возача са линије 28. Неколико дана касније, како је „Блицу“ речено из Градског саобраћајног предузећа, против возача је покренут кривични поступак, а потом је и кажњен.

 

– У зависности од прекршаја изричу се различите дисциплинске мере. У случају утврђивања присуства алкохола аутоматски се покреће поступак раскида радног уговора. Толеранција на аклохол је нула и ово важи за све запослене у ЈКП ГСП „Београд“, не само за возаче. Када је у питању телефонирање, пушење, присуство лица у простору возача, недолична комуникација или понашање и остали прекршаји, у зависности од самог случаја изричу се казне од опомене, новчане дестимулације, додатне обуке, па до строгих дисциплинских мера које подразумевају опомене пред раскид или раскид уговора о раду – рекли су, између осталог, тада из ГСП-а.

С.Луковић    Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо