БАЛЕТАН ПРИЗНАО ПОРОДИЧНО НАСИЉЕ Супруг Мине Лазаревић нагодио се за годину дана затвора | Жиг Инфо

БАЛЕТАН ПРИЗНАО ПОРОДИЧНО НАСИЉЕ Супруг Мине Лазаревић нагодио се за годину дана затвора

Балетан Горан Станић нагодио се са Тужилаштвом да за годину дана затвора призна да је тукао супругу глумицу Мину Лазаревић, као и да је без дозволе држао ватрено оружје

БЕОГРАД – Балетан Горан Станић нагодио се са Тужилаштвом да за годину дана затвора призна да је тукао супругу глумицу Мину Лазаревић, као и да је без дозволе држао ватрено оружје.

Станић је са Првим основним тужилаштвом у Београду закључио споразум о признању кривичног дела насиље у породици и недозвољхено држање ватреног оружја, које није дозвољено грађанима, као и већу количину муниције, прецизира се у информацији Тужилаштва достављеној Танјугу.
Додаје се да су се Тужилаштво и окривљени споразумели на казну од годиину дана затвора.

Поменути споразум прослеђен је Првом основном суду у Београду који га је прихватио, Станића огласио кривим и изрекао казну затвора од годину дана, наводи Тужилаштво.

Породично насиље се догодило између 1. и 2. августа у породичном стању али није одмах пријављено.

Тек када је Станић запуцао из аутоматске пушке позвана је полиција, која је у њиховом стану пронашла и друго оружје за које се утврђује да ли је маневарско.

Медији су пренели да су се Мина и Горан венчали 2008. и да имају двоје деце која нису били у стану када се инцидент догодио.

Глумица има и сина из првог брака.

Танјуг/Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо