БОЖЕ НАС САЧУВАЈ! Најновији хит напредне власти у Гроцкој- НА БАНДЕРАМА ЦВЕЋЕ! (ФОТО) | Жиг Инфо

БОЖЕ НАС САЧУВАЈ! Најновији хит напредне власти у Гроцкој- НА БАНДЕРАМА ЦВЕЋЕ! (ФОТО)

Напредни кадар из Гроцке досетио се да скрене пажњу гладном народу новом анимацијом- ПОСТАВЉЕЊЕМ САКСИЈА НА „ЕЛЕКТРО БАНДЕРЕ“!

Како су нам саопштила драга господа, јуче је центар Врчина улепшан цветним аранжманом по угледу на Грочанску чаршију. А ускоро, како најављују,  и у другим местима општине.

 

Судећи по фотографијама, цвеће постављају они који на себи имају ознаке ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка. Значи, иако имамо ЈП. „Зеленило и пијаце“Гроцка, цвеће нам поставља водовод. Или је можда боље рећи канализација. Јер ово и јесте нешто од чега се човеку присере, да простите на изразу. А после те акције, нормално је да се пусти вода и да нешто оде у канализацију.

Ја разумем да неко хоће да улепша неко место да изгледа лепо. Али, ово цвеће не да нам је само најмање потребно, него је апсолутно порушило сва безбедоносна правила и законе. Ево ја позивам јавно да се објави документ које дао сагласност ос стране ЕМС-а да саксије могу да се каче на бандере. Баш бих волео да видим тог стручњака који је дао ту сагласност. Знате, да би један кабловски оператер поставио своју мрежу на електро бандере потребна је сагласност ЕМС-а или ЕДБ-а, небитно. Поред сагласности сви они који желе било шта да „каче“ нешто на бандерама морају да поштују одређене стандарде.

Е сада ви мени објасните по којем стандарду је дозвољено да ви, као прво, закачите те саксије, а затим да их заливате водом? Ало, па јесте ли ви завршили бар Основну школи? Да ли сте имали предмет ОТО (Општетехничко образовање)?

Још једном понављам, не кудим ја све, али господо ви нисте нормални! Па ако сте хтели цвеће да овако виси, поставите сопствене стубове. Иначе, шта би се десило да било ко од нас тако качи по бандерама све и свашта, питам ја вас?

И још једна ствар.. Која служба ће то да вам одржава? Која ће да залива и брине о том цвећу? Подсетићу вас да сам пре пар година исто тако питао и за паркиће које сте поставили широм ГО Гроцка. Тада сам био линчован од стране многих вас. Те како сам ја против просперитетета, те како ја само „закерам“ нешто. А у каквом стању су вам ти паркови данас?

„Недај два божета“ ником, што би рекли у шали. Паркови постадоше легло наркомана и деликвената. Већина справа уништена и тотално небезбедна чак и штетна за децу.
Па ви не можете ни траву да покосите у тим паркићима а камоли справе да одржавате..
Тако ће и ово цвеће постати коров једног дана. Следеће године ето нама бандера зараслих у корову због тог цвећа којег постависте…

Не стварно, одазовите се више памети јер ово је и више него будаласто. Имајте на уму да немамо амбуланте, да децу лечимо СМС-ом, да народ гладује. Гладује толико да ће вам појести то цвеће…

 

 

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо