Београд је облепљен једним огласом који би растопио и НАЈТВРЂА СРЦА | Жиг Инфо

Београд је облепљен једним огласом који би растопио и НАЈТВРЂА СРЦА

„Молба за све људе доброг срца да ми помогну у давању старог намештаја (кревет, шпорет, фрижидер, веш машине итд.), напомињем да сам отац малолетне деце“…овај оглас који је залепљен на неколико локација у Београду крије незгоду која је могла било кога од нас да снађе.

Молба на више места у Беогаду

– Живимо на Алтини у стану у сутурену зграде. Пукле су нам цеви од грејања и поплавиле све – подигао се паркет, пале плочице, искривила се врата, остали смо без фризидера, телевизора, кревета, замрзивача…- прича Владимир Лозњак, који стоји иза овог огласа.

Како каже, он и супруга Драгана тренутно су код пријатлеја у Земуну, а за ових шест месеци од незгоде, само иду „од пријатеља до пријатеља док се не заврше радови“. Њихове ћерке од 10, 12 и 18 година су за то време код бабе у Батајници.

Његова супруга је инвалид, а он је остао без посла.

– Немам пара шта да једем, већ пар дана једемо сувог хлеба. Нема пас за шта да ме уједе. Молер сам и остао сам без посла, али мора се наставити са животом – прича Владимир.

Владимир је молбу лепио по Земуну, Алтини и центру Београда, а пре неколико дана каже да му се јавио човек који жели да му поклони двосед и мини шпорет.

– Немам новца како би комбијем пренео ствари код себе, али рекао сам, паре не тражим. Нисам преварант, само сам тражио помоћ добрих људи, па ко може хвала му – прича Владимир.

Мирослава Бркић   Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо