Београд је облепљен једним огласом који би растопио и НАЈТВРЂА СРЦА | Жиг Инфо

Београд је облепљен једним огласом који би растопио и НАЈТВРЂА СРЦА

„Молба за све људе доброг срца да ми помогну у давању старог намештаја (кревет, шпорет, фрижидер, веш машине итд.), напомињем да сам отац малолетне деце“…овај оглас који је залепљен на неколико локација у Београду крије незгоду која је могла било кога од нас да снађе.

Молба на више места у Беогаду

– Живимо на Алтини у стану у сутурену зграде. Пукле су нам цеви од грејања и поплавиле све – подигао се паркет, пале плочице, искривила се врата, остали смо без фризидера, телевизора, кревета, замрзивача…- прича Владимир Лозњак, који стоји иза овог огласа.

Како каже, он и супруга Драгана тренутно су код пријатлеја у Земуну, а за ових шест месеци од незгоде, само иду „од пријатеља до пријатеља док се не заврше радови“. Њихове ћерке од 10, 12 и 18 година су за то време код бабе у Батајници.

Његова супруга је инвалид, а он је остао без посла.

– Немам пара шта да једем, већ пар дана једемо сувог хлеба. Нема пас за шта да ме уједе. Молер сам и остао сам без посла, али мора се наставити са животом – прича Владимир.

Владимир је молбу лепио по Земуну, Алтини и центру Београда, а пре неколико дана каже да му се јавио човек који жели да му поклони двосед и мини шпорет.

– Немам новца како би комбијем пренео ствари код себе, али рекао сам, паре не тражим. Нисам преварант, само сам тражио помоћ добрих људи, па ко може хвала му – прича Владимир.

Мирослава Бркић   Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Уједињује се нишка опозиција

Председници градских одбора Демократске странке (ДС), Социјалдемократске странке (СДС), Народног покрета Србије (НПС), Заједно за Србију (ЗЗС), Реформистичке странке (РС), Либерално демократске партије (ЛДП) И ...