БЕОГРАЂАНИ ИНФОРМИШИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ:Спасовданска литија мења трасе ГСП | Жиг Инфо

БЕОГРАЂАНИ ИНФОРМИШИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ:Спасовданска литија мења трасе ГСП

Поједине линије јавног превоза у четвртак, због обележавања славе града, користиће алтернативне правце

ПОСЕБАН режим измене саобраћаја биће на снази у појединим улицама у престоници у четвртак за време трајања литије, која се одржава у част Крсне славе града – Спасовдана. Због организације литије, у периоду од 9.30 до 11.00, за моторни саобраћај ће бити затворена Улица адмирала Гепрата, од раскрсница са Балканском и Гаврила Принципа, и до раскрснице са Добрињском улицом. Затворен ће бити и улаз у Улицу адмирала Гепрата из правца Кнеза Милоша.

Траса литије је иста као и претходних година, и она ће се кретати од Адмирала Гепрата, улицама Кнеза Милоша, Краља Милана, преко Кнез Михаилове, Париске, Кнеза Симе Марковића, Поп Лукине, Бранкове, Краљице Наталије до Добрињске улице.

Од 11 до 14 часова, за време проласка литије, затвараће се за саобраћај деонице куда ће се литија кретати, и, како поворка буде пролазила, тако ће се улице на траси отварати за саобраћај.

За време трајања литије забрањено је паркирање у Улици адмирала Гепрата на потезу од Добрињске до Улице кнеза Милоша, и у Добрињској од Краљице Наталије до Адмирала Гепрата.

Због радова, који се изводе у улицама Царице Јелене и Пуковника Миленка Павловића у Батајници, линије градског превоза 73 и 700 у наредном периоду кретаће се измењеном трасом.

ОКРЕТНИЦА ЗАТРПАНА ШУТОМ

И АУТОБУС на линији 407 од уторка не вози до окретнице у Белој реци, јер је она затрпана шутом. Док надлежни не буду уклонили грађевински материјал, ово возило саобраћаће само до стајалишта „Минел 3“.

Ј. Д. – М. С.   Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо

„НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА“ Син моћног шверцера цигарета скаче по џипу директора полиције

Харис Адиловић, син моћног шверцера цигарета из Тутина, недавно се сликао како стоји на полицијском „пајеру“, који припада начелнику Полицијске станице у Тутину Нермину Зећировићу, ...