БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК ЗА ОПШТИНУ ПЕЋИНЦИ Општина са највећим степеном искоришћености страних и домаћих инвестиција | Жиг Инфо

БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК ЗА ОПШТИНУ ПЕЋИНЦИ Општина са највећим степеном искоришћености страних и домаћих инвестиција

У великој дворани београдског Дома синдиката јуче је одржана манифестација “Београдски победник” на којој су истоимена признања додељења најуспешнијим предузећима, установама и појединцима из привредног, културног и јавног живота.

На овогодишњој додели, у друштву најуспешнијих, нашла се и Општина Пећинци која је награђена као општина са највећим степеном искоришћености страних и домаћих инвестиција. Признање је примила председница Општине Дубравка Ковачевић Суботички која је, захваливши се организаторима, истакла да је ова награда је још једна потврда да су напори које Општина Пећинци улаже у унапређење пословне климе, јачање привреде и подизање квалитета живота у локалној заједници, препознати од стране стручне јавности и пословних партнера. „Што нам веће поверење указују наши грађани и пословни партнери, то је већа и наша обавеза, као локалне самоуправе, да радимо још боље и обезбедимо економску и социјалну стабилност“, изјавила је овом приликом Ковачевић Суботички.

Манифестација „Београдски Победник“ се одржава у Београду 13. годину по реду, као пригодна музичка манифестација која за своје госте има људе из света медија, културе, музике, бизниса и јавног живота. Међу награђенима на овогодишњем „Београдском победнику“ нашли су се и Општина Жагубица за рекордни број туристичких манифестација у 2016. години, бројни музички извођачи, попут Јелене Томашевић, групе Фрајле и бенда Ван Гог, компаније и предузећа из различитих привредних области, а додељене су и награде за хуманост и хуманитарни рад.

Коментари

Коментари


Препоручујемо