БИЗАРНА СМРТ У СЕЛУ ЗАЛОГОВАЦ Случајно усмртио брата док су крали дрва! | Жиг Инфо

БИЗАРНА СМРТ У СЕЛУ ЗАЛОГОВАЦ Случајно усмртио брата док су крали дрва!

Цео случај најпре је пријавио старији брат покојника Б.А, који је полицији испричао да је нашао мртвог брата на путу у атару села Падеж

ВАРВАРИН – Беживотно тело младића И.А.(26)из Залоговца код Варварина нађено је на граници ове општине и града Крушевца, сазнају “Новости” у Вишем јавном тужилаштву. Цео случај најпре је пријавио старији брат покојника Б.А, који је полицији испричао да је нашао мртвог брата на путу у атару села Падеж. Истрагом је, међутим, откривено да су обојица кренули у крађу дрва, а да је Б.А. оборио једно стабло које је усмртило несрећног младића!

– Осумњичени је позвао хитну помоћ и пријавио да је затекао брата на путу, али су лекари могли само да констатују смрт – износи извор “Новости”. – Лекари нису могли да се јасно изјасне о узроцима смрти. Испричао је полицији да су се он и брат договорили да ујутро око пет сати иду у шуму да секу дрва, али да је он устао око четири и видео да нема ни брата ни моторне тестере, па је помислио да је брат сам кренуо пешице ка шуми.

Мртвог брата је Б.А.затекао наводно у Падежу. На лицу места није нађена покојникова обућа, као ни тестера. Када су осумњиченом предочени резултати обдукције који су показали вишеструке тешке повреде стомака услед нагњечења, признао је да је са братом у ствари крао дрва у Тољевцу, те да је секао дрво које је пало на брата и усмртило га. Своју прву причу је измислио како би прикрио крађу. Случај је преузело Основно јавно тужилаштво, а против Б.А.биће поднета кривична пријава због тешког дела против опште сигурности – изазивање опште опасности, али и због шумске крађе.

С.БАБОВИЋ     Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо