БОЉЕ ЛОПОВ НЕГО ХУМАН Овако се ГО Гроцка опходи према најпознатијој хуманитарки (ВИДЕО) | Жиг Инфо

БОЉЕ ЛОПОВ НЕГО ХУМАН Овако се ГО Гроцка опходи према најпознатијој хуманитарки (ВИДЕО)

Светлана Урошевић, познатија као Пепељуга из Гроцке помогла је многима. Њене досадашње хуманитарне акције, ако би претворили у новчани износ, вреде више стотина хиљада евра!

Међутим, овој хуманитарки из Гроцке  породична кућа у којој живи већ дуже времена je у таквом стању, да је просто не могуће у њој живети. За овај проблем многи су сазнали из медија, јер Пепељуга је таква да о својим проблемима не прича а за своју тугу нашла је лека тако што ће помагати другима. И у томе је успешна, нажалост, на обе стране. Тачније, Пепељуга је помогла другима, али њој нико није. Уствари, према најновијим информацијама Жиг Инфа, Пепељуга је пронашла спонзоре да изграде кућу, али је запело, где другде, него у службама ГО Гроцка.

Наиме, Светлани преко потребне дозволе за градњу нису дате а из општине, према нашим сазнањима, су јој рекли да они обрађују сада податке тек из 2010 године. Она мора, како сазнајемо, да чека. А за чекање нема времена. Трошна кућа постала је још трошнија. Пропали кров је још више пропао. Најгоре у свему је што су спонзори одустали од свега, а разлог је једноставан- папиролошки се не може ништа, а они неће на дивље!

Светлана није хтела да одговори на питање Жиг Инфа докле се стигло са изградњом, односно зашто је све стопирано. Међутим, на „ју тјубу“ се појавио њен видео који је, вероватно, Светлана поставила скрхана болом и који је барем делимично објаснио њену ситуацију.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо