БРАВО СИМО! Показао си напредњацима где им је место када падне Вучић! (ФОТО) | Жиг Инфо

БРАВО СИМО! Показао си напредњацима где им је место када падне Вучић! (ФОТО)

Чистило се у претходна два дана у два насеља у општини, у Гроцкој и у Винчи. Организована је акција испред Еко Гроцке којој су се придружиле њихове страначке колеге напредњаци.

Сцена чишћења је карактеристична за обе акцији и у Гроцкој и у Винчи. Чистили су одборници, радници јавних предузећа, па чак и народни посланици. Чистили су сви осим њих двоје. Лежерно обучени, обилазили су своје робове. Председник и главни напредњак Драгољуб Симоновић Сима и његова десна рука, заменик Стефан Дилберовић.

Слике које ће ући у историју Гроцке а које показују будућност за све њих када падне Вучић.

Они који су обезбедили Симоновићу и Дилберовићу да се обогате преко њихове грбаче, били су робови. Док су Симоновић и Дилберовић у овом случају робовласници. Потлачени робови морали су да изврше наређење, јер уколико га не заврше следовање им је отказ у предузећу у којем раде. Нешто слично бичевању, само је то данас модерно па се више може рећи финансијско бичевање. А за робовласнике се зна, богати су и не желе да се спуштају на робовски ниво.

Управо тако ће бити и када падне Вучић на власти. Озлоглашени робови који су дотичнима чистили гузицу и извршавали сваку најпрљавију радњу, спашће на то да буду обични физикалци. И то у најбољем могућем сценарију, јер ће многи пасти због злоупотреба. Осим њих двојице Симоновића и Дилберовића. Јер, они су се преко ваших грбача обогатили толико да не морају да размишљају ни њихова наредна покољења у будућности о финансијама.

Није их ни срамота због тога. Барем не Симоновића који је јавно изјавио да се свог стеченог богатства не стиди јер га је стекао поштеним радом. А да ли је то тако? Па то ви најбоље знате.

Да, још и ово, Симоновић и Дилберовић ће се дружити и у будућности. Колико имам информација, чини ми се да се нека кућа гради у близини Симоновића. Кажу да ће у њој становати Дилберовић. Његови људи јавно причају да се на тај чин определио да не би у његовом месту Винчи рекли како се он обогатио, ако би ту кућу саградио.

А ви чистачи како те? Имате ли нешто да додате? Хм, и даље ћете им „чинити“ услуге? А пре тога сте на „хотлајну“.
Знајте једно, ничија до зоре није горела, а сценарио пада сте видели на чишћењу, уколико и даље ћутите и трпите. Ја не бих волео да сам у вашој кожи. Зато браво Симо, показао си робовима где им је место!

Жељко Маторчевић, фотографије: Фејсбук

Коментари

Коментари


Препоручујемо