ЦЕЛА СРБИЈА ИМ СЕ СМЕЈЕ: Напредњаци у Краљеву као страну инвестицију представили нову кинеску радњу! | Жиг Инфо

ЦЕЛА СРБИЈА ИМ СЕ СМЕЈЕ: Напредњаци у Краљеву као страну инвестицију представили нову кинеску радњу!

Краљево, некад богат и развијени индустријски град, данас преживљава црне дане, јер је привреда готово потпуно замрла, а нових инвестиција и радних места нема.

У ситуацији када град већ деценијама пропада, локалне власти се довијају како знају и умеју да грађанима покажу да нешто раде, обећавајући разне пројекте. Од силних обећања није било ништа, наравно, док је грађанима већ свега доста.

 

Краљевачки напредњаци су, од када су дошли на власт, преузели ову већ устаљену локалну праксу, али је град толико пропао, да једноставно не постоји ниједан озбиљан пројекат који би могао да се свечано отвори. Краљевачки локални моћници су у тој ситуацији покушали да буду креативни, тако да се недавно цела Србија смејала градоначелнику који је свечано отворио семафор.

Исмевање и срамота који су доживели, нису међутим спречили локалну власт да изведе још једну представу, овог пута приликом отварања најобичније кинеске робне куће.

 

Иако у граду већ постоји неколико великих кинеских продавница мешовите робе, на отварању робне куће Панда појавили су се главом и брадом начелник Рашког округа Небојша Симовић и заменица градоначелника Краљева Марица Мијајиловић, која је онако свечано изјавила да су граду „потребни овакви инвеститори“.

Градоначелник овог пута није дошао, можда је био заузет, а можда јер није желео да да му се поново смеје цела земља.

(Курир.рс)

Коментари

Коментари


Препоручујемо