ДАЧИЋ БЛОКИРАО ДОЛАЗАК ТАЧИЈА: Нема потребе да бивши вођа ОВК ДОЂЕ У СРБИЈУ! | Жиг Инфо

ДАЧИЋ БЛОКИРАО ДОЛАЗАК ТАЧИЈА: Нема потребе да бивши вођа ОВК ДОЂЕ У СРБИЈУ!

– Мислим да нема потребе да долази. Ми смо урадили доста корака у нормализацији наших односа на начин који је био међусобно договорен. Ово није међусобно договорено, ово је једнострана организација одређених невладиних кругова – каже српски шеф дипломатије

Озбиљна тема, а неозбиљан приступ, изјавио је српски шеф дипломатије Ивица Дачић поводом најаве косовских медија да ће се 24. априла у Београду појавити министар спољних послова Косова Хашим Тачи.

Дачић додаје да је управо за скуп који организује невладина организација “Амбасадори мира” сазнао из медија и да Влада Србије око те организације није консултована и да управо због тога, према његовом мишљењу, на том скупу не треба да се појави.

– Мислим да нема потребе да долази. Ми смо урадили доста корака у нормализацији наших односа на начин који је био међусобно договорен. Ово није међусобно договорено, ово је једнострана организација одређених невладиних кругова – рекао је шеф дипломатије Србије.

Дачић је напоменуо да се “тако озбиљна питања не могу спроводити без државних органа”.

Телеграф

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Тек 2016. селе „Бубањ поток“?

Касни почетак измештања наплатне рампе ка петљи Врчин. Прво завршетак експропријације земљишта, па – радови НАЈАВЉЕНА селидба београдске наплатне станице „Бубањ поток“, на којој је ...