ДАМА СУМЊИВОГ МОРАЛА Председник и прва дама Гроцке вам нешто поручују | Жиг Инфо

ДАМА СУМЊИВОГ МОРАЛА Председник и прва дама Гроцке вам нешто поручују

Дође патријарх Иринеј у Дражањ да освешта цркву коју су направили Дражњани..
Скупила се елита, од оних који су јахали попа за време комунизма, до ништа мањих неверника. Наравно, ту је била и обична раја..

Сва обична раја је стајала и понашала се у складу са црквеним обичајима, док су они штрчали. А она лепа, стоји поред нашег председника који блиста. И ту усред цркве они нам показују ко су владари Гроцке и какво им је васпитање. У васпитању предњачи она, која усред цркве носи капу на главу. Овога пута није црвена него нека тегет црна. А наш народ не каже џабе да иза успешног човека уствари стоји успешна жена. Таква успешна жена има утицаја на свог човека, одувек је тако записано.

Мада постоји и она друга народна- Нашла крпа закрпу! И када се боље загледам у насловној фотографији, изгледа да су стварно председника и прву даму поставили као крпу на неку закрпу..

У суштини, ова фотографија представља сурову реалност у Гроцкој, а вероватно и широм Србије. Они су владари и за њих ништа није свето. Ни црква, ни закон. Они су недодирљиви…

А ви народе, како сте? Ја сам се три пута прекрстио кад сам видео ову фотографију. И да вам кажем још нешто, уопште нисам за овакве за употребу дела „Опрости им боже, не знају шта раде“….

П.С Можда и није црква у Дражњу, свеједно је. Фотографија је епохална.

 

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо