ДАНАС И СУТРА БЕЗ САОБРАЋАЈА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Овим улицама нећете моћи, у току припреме за промоцију нових официра Војске Србије | Жиг Инфо

ДАНАС И СУТРА БЕЗ САОБРАЋАЈА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Овим улицама нећете моћи, у току припреме за промоцију нових официра Војске Србије

Поједине улице у центру Београда биће повремено затворене за саобраћај данас и сутра због промоције најмлађе класе официра Војске Србије (ВС).

Како је најављено из Министарства одбране, данас ће од 16.30 до 22.30 и сутра од 7 до 13.30 часова саобраћај бити обустављен на Тргу Николе Пашића до Теразија, Дечанској улици од раскрснице са Нушићевом до раскрснице Трг Николе Пашића-Кнеза Милоша, као и Таковској од раскрснице са Косовском улицом до раскрснице Булевар краља Александра-Трг Николе Пашића-Кнеза Милоша.

Саобраћај ће бити обустављен и у Булевару краља Александра од Цркве Светог Марка до раскрснице Трг Николе Пашића-Кнеза Милоша-Таковска и у Улици кнеза Милоша од раскрснице са Улицом краља Милана до раскрснице Булевар краља Александра-Трг Николе Пашића-Таковска.

Генерална проба свечаности почеће данас у 19 часова на платоу испред Дома Народне скупштине док ће промоција нових потпоручника ВС бити одржана на истом месту у суботу, 8. септембра са почетком у 10 часова.

Курир.рс/Бета

Коментари

Коментари


Препоручујемо