ДИМ КОЈИ ДАНИМА МУЧИ ЖИТЕЉЕ КАЛУЂЕРИЦЕ НИЈЕ СА ДЕПОНИЈЕ У ВИНЧИ | Жиг Инфо

ДИМ КОЈИ ДАНИМА МУЧИ ЖИТЕЉЕ КАЛУЂЕРИЦЕ НИЈЕ СА ДЕПОНИЈЕ У ВИНЧИ

Мештани Калуђерице већ неко време у вечерњим сатима осећају несносан смрад паљеног ђубрета, а сумњају да је узрок – пожар на депонији у Винчи. Подсетимо, дим се са ове локације уздизао скоро 40 дана, али је према речима челника града угашен крајем јуна.

Са многима у Калуђерици сам разговарао и сви причају о пожару на депонији. Повремено се види и дим. Кад мало зађе сунце и захладни, креће тај несноснан смрад паљеног ђубрета и тад се види смог. То је страшно како смрди, а у кући пакао од врућине, не могу прозори да се отворе – пожалио се редакцији „Блица“ мештанин Калуђерице.

Међутим, разлога за бригу нема, барем не са депоније у Винчи. Како кажу из ЈКП „Градска чистоћа“, узрок не долази са ове локације.

– Према речима колега са депоније, на њој нема ни најмањег дима ни ватре, нити се осећа било какав мирис паљевине. Шта је узрок дима или паљевине на који се жале грађани, не знамо – рекли су из „Чистоће“.

Извор: Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Dnevni horoskop za četvrtak, 7. septembar

OVAN (21.03.-20.04.) Karijera: Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju. Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili ...