Ђилас и прослављени кошаркаш Дуда Ивковић у посети Калуђерици | Жиг Инфо

Ђилас и прослављени кошаркаш Дуда Ивковић у посети Калуђерици

Драган Ђилас, носилац листе „Београд одлучује- људи побеђују“ посетио је у суботу 24.02. са прослављеним кошаркашким тренером Душаном Дудом Ивковићем, насеље Калуђерица, где је дочекан од бројних грађана који су му пружили подршку због свега што је у Калуђерици урађено за време док је Драган Ђилас био градоначелник Београда у периоду од 2008-2013. Године.

Приликом посете, обишао је Дом здравља Калуђерица, као и предшколску установу „Лане“ које су саграђене за време док је Драган Ђилас био градоначелник, баш као и Основна школа „Милоје Васић“

У контакту са грађанима, представио је свој програм који намерава да спроведе након избора који нас очекују 04. марта. Као једна од главних тачака програма је формирање општине Калуђерица, тј, наставак иницијативе из 2011 године, када због СПС-а није усвојена измена Статута града Београда којим изменама је предвиђено формирање три нове општине на територији Београда, укључујући општину Калуђерица.

Фотографије, сликовито приказују подршку коју будући градоначелник ужива у овом приградском насељу, након свих капиталних објеката који су изграђени за време његовог претходног мандата.

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо