Dnevni horoskop za sredu, 6. decembar | Жиг Инфо

Dnevni horoskop za sredu, 6. decembar

OVAN

Posao: Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.
Ljubav: Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu to će se loše odraziti po vas.

Ljubav: Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao: Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.

Ljubav: Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.

Zdravlje: Moguća infekcija.

RAK

Posao: Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate "keca u rukavu". Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obe strane. Ujedno vam može biti "odskočna daska" za buduće radne pobede.

Ljubav: Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Ne treba da budete površni i lakoverni. U ovom slučaju nečije reči ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.

Ljubav: Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na predlog osobe koju volite umesto suvišne rasprave.

Zdravlje: Prijaće vam relaksacija.

DEVICA

Posao: Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete.

Ljubav: Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

REČI IH ODAJU: Na osnovu horoskopa saznajte kako znakovi FLERTUJU i ZAVODE preko poruka!

VAGA

Posao: Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razrešili nedoumicu. Nerazumevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim rečima.

Ljubav: Iskažite više saosećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lep dan.

Zdravlje: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA

Posao: Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronameran kolega želi da vam pomogne sugestijama.

Ljubav: Primetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Na pomolu su nesporazumi na radnom mestu. Neka osoba je dobronamerna, mada ste vi sumnjičavi i nepoverljivi.

Ljubav: Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Posao: Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogrešili. Dogovor je rešenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.

Ljubav: Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se rešiti vremenom ako pokažete dovoljno razumevanja.

Zdravlje: Neraspoloženje.

VODOLIJA

Posao: Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.

Ljubav: Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Posao: Da biste stekli poverenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.

Ljubav: Na emotivnom planu očigledna je vaša ushićenost.

Zdravlje: Dobro se osećate.

ŽELITE KUCU, ALI NE ZNATE KOJU? Horoskop vam pomaže da odaberete IDEALNU RASU PASA za sebe!

Dnevno.RS! Izvor vesti

Коментари

Коментари

Препоручујемо

ТЕЗГАРЕЊЕ На одмор код Бабића

Шеф посланичке групе напредњака Зоран Бабић бацио се на хотелијерство, а његови апартмани су међу најскупљима у Врњачкој Бањи. Коментари Коментари