ДРАМА У НИШКОЈ БАЊИ: Рецепционар убио газду због девојке, па пуцао себи у главу | Жиг Инфо

ДРАМА У НИШКОЈ БАЊИ: Рецепционар убио газду због девојке, па пуцао себи у главу

Нишка Бања – Власник виле ДНД за смештај гостију у Нишкој Бањи Д. Д. (51) убијен је јутрос у 7.30 сати из пиштоља када је на њега пуцао рецепционар запослен у вили, сазнаје Курир.

Мотив је највероватније била љубомора јер је рецепционар био са девојком за коју је, према првим и незваничним информацијама, био заинтересован и газда виле.

По окончању драме и опсаде виле, полиција је ушавши у вилу ДНД у једној од соба и у бесвесном стању затекла осумњиченог за убиство власника виле. Осумњичени Д.Ј (42) затечен је у бесвесном стању, јер је покушао да изврши самоубиство. Колима Хитне помоћи превезен је у болницу.

Полиција је одмах опколила место убиства и верује се да је осумњичени рецепционар још у вили. На лице места дошла је и Жандармерија, а постоји могућност и да рецепционар више није жив односно да је дигао руку на себе.

nis-ubistvo-kriza-taoci-policija-uvidaj-niska-banja-foto-mm-1478339321-1028131
Фото: М.М.

Девојка због које је дошло до сукоба јутрос је била у вили, али је потом побегла одатле.

У први мах је поменута и могућност талачке кризе јер је посреди вила у којој се издају собе за смештај гостију, али та могућност је искључена када се сазнало да је вила тренутно празна и да у њој нема гостију.

У вилу су муњевито ушли припадници нишког одреда Жандармерије бацивши две шок-бомбе како би онеспособили рецепционара осумњиченог за убиство. Одмах по упаду из виле су одјекнули повици „Хитна, хитна“, ка амбулантним колима која су била на прилазу вили.

nis-ubistvo-kriza-taoci-policija-uvidaj-niska-banja-foto-mm-1478342989-1028143

На лице места дошла је сестра рецепционара, али и његова девојка, као и преговарачки тим нишке полиције који је покушао да ступи у контакт са осумњиченим који се још налази у вили.

Рецепционар осумњичен за убиство газде виле изнесен је из виле на носилима и одмах унет у возило хитне помоћи, након чега је хитно пребачен на реанимацију с прострелном раном главе. Налази се у веома тешком стању.

Извор: Курир

Коментари

Коментари

Препоручујемо