недеља, 25 август 2019
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 207

Светски дан деце оболеле од рака

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Да ли знате да се данас у нашој земљи пробудило бар 200 малих супер хероја, без плашта и костима, без рефлектора и подијума? Да ли знате да они немају никакво оружје, а знају да их сваки дан чека велика борба, да сваки дан освајају по једну тврђаву?

Они ипак имају најјаче супер моћи на свету - Љубав и Радост! Једном нас уче да заиста можемо да лечимо тако што волимо, бринемо и грлимо. Другом нам показују да стварно можемо да успемо ако се сваком дану радујемо, ако усрећујемо, ако засмејавамо.

Можеш бити њихова супер моћ! Можеш поделити са њима Љубав и Радост. Можемо у борбу заједно!

ФОТО:НУРДОР

15. фебруар је Светски дан деце оболеле од рака, дан који ће бити обележен у преко 40 градова широм Србије. У Смедереву централна манифестација биће организована на Тргу код Галерије Нинић, од 12-14х.

16.ог фебруара дивни људи из АНИП-а Смедерево, ОКУД-а "Јерина", певачке етно групе "Деца неба" и КУД-а "Србија 011" организују хуманитарни концерт са намером да малишанима оболелим од рака обезбеде боље услове лечења. Они су за Вас припремили сјајан програм који можете погледати у Центру за културу Смедерево 16.фебруара у 19х. Штанд Националног удружења родитеља деце оболеле од рака ће бити постављен у холу Центра већ од 18х тако да можете доћи и раније како бисте се информисали о раду Удружења.

Дођите да заједно учинимо сјајну ствар за наше малишане, да им пошаљемо сву љубав и подршку и покажемо им да нису сами у својој борби!

Ове године боримо се заједно за нову Родитељску кућу у Београду, као највећем дијагностичком и терапијском центру педијатријске онкологије у Србији, са истовремено највећим бројем деце која долазе на лечење.

С обзиром да су често у питању породице из мањих средина, које нису у могућности да у Београду обезбеде смештај, неопходно је омогућити простор у ком они могу да бораве за време лечења. Нажалост, сведоци смо све већег броја деце којима је ова подршка потребна, а наши тренутни капацитети нису довољни.

Овим путем позивамо Вас да нам се придружите 15. и 16. фебруара и својим присуством учествујете у борби свих нас за оне којима је наша подршка неопходна. Све оне које то не буду у могућности, позивамо да се прикључе кампањи ’И ја се борим’ и донирају средства путем слања СМС поруке на број 1150 (свака порука износи 100 динара).

Кликом на банер испод, можете посетити сајт НУРДОР-а

 

Слањем СМС на број 1150 помажете

Унапређење квалитета лечења деце из целе

Србије о којима свакодневно бринемо.

Цена је 100 динара и важи за све мреже.

ИЗВОР:nurdor.org

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније