уторак, 14 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ПРЕД НАМА ЈЕ ВИКЕНД ИЗ СНОВА Топло и сунчано, а у понедељак температура на врхунцу!

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 Оба дана викенда после јутарњег мраза доносе нам сунчано и топло време, са максималном температуром до 20 степени Целзијусових. С првим даном априла очекује нас и право пролеће, када ће температура достићи чак 24 степена, а онда следи благи пад.

- Тек је почетак пролећа и не можемо још увек очекивати високе температуре, штавише, оне су већ сада изнад просека за ово доба године - објашњава Ђорђе Ђурић из "Wеатхер2Умбрелла".
 
Пролећни викенд
 
Током наредна два дана, очекује нас сунчано и топло време са максималном дневном температуром до 22 степена, а у Београду до 20 степени, што је изнад просека за ово доба године.
 
Уторак доноси кошаву
Почетак наредне недеље доноси нам чак 24 степена, толико ће бити у понедељак, након чега следи благо захлађење и постепено повећање облачности.
 
На југу и југозападу земље у вечерњим часовима биће могућа киша, као и пљускови и грмљавина. Уторак нам у наше крајеве доноси кошаву која ће трајати до петка.
Среда и четвртак и олујни удари ветра
 
Пад температуре и повећање кошаве наставиће се током недеље, па ће у среду максимална температура у Београду бити до 15 степени, док ће у четвртак бити најјачи ветар, те ће на југу Баната бити могући олујни удари.
 
Петак кишовит, викенд сув
Последњи дан седмице биће хладан и кишовит, али ће стога за викенд бити мањи пораст температуре, а субота би требало да протекне без падавина.
 
Крај мразу
Иако је неколико претходних јутра грађане дочекивао мраз, који је како Ђурић каже, највећу опасност представљао за пољопривредне и ратарске културе, од сутра напушта наше крајеве до следеће зиме.
М. П.  Блиц

Најчитаније