среда, 21 август 2019
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 207

ПРОНАЂЕН ДЕЧАК ИЗ ИНЂИЈЕ Ученик побегао од куће како би ВИДЕО ЗВЕЗДИН СТАДИОН

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Нестанак дванаестогодишњег дечака јуче у поподневним сатима подигао је мештане Инђије на ноге. Дечак је у току ноћи пронађен, а разлог његовог бежања је љубав према његовом омиљеном фудбалском клубу и посета стадиону Црвене звезде "Рајко Митић" у Београду.

- Млађи син је отишао након школе да му однесе кишобран и није га тамо затекао. Већ тада смо сви почели да паничимо и да га тражимо по Инђији. Друга деца нису појма имала где би он могао да буде и онда смо се одлучили да случај пријавимо полицији. Директорка школе нам је у сусрет изашла и прегеледала камере и тада смо схватили да је он након часова отишао у одређеном правцу - почиње разговор за "Блиц" отац дечака Синиша Вучетић.

Трагом комшија сазнало се да је дечак прво појео пљескавицу, а унда се упутио ка аутобуској станици, како би кренуо у правцу Београда.

- Њега је у аутобусу срела наша суграђанка која ради у Клиничком центру. Било јој је одмах чудно зашто он путује сам у Београд. Питала га је где иде и да ли родитељи знају, на шта је он слагао да га чекам код Звездиног стадиона - објашњава дечаков отац.

Ученик је имао дугогодишњу жељу да посети Звездин стадион, сам се упутио у авантуру и није ни слутио какву ће бригу изазавати код родитеља и корисника друштвених мрежа, који су нестанак масовно делили.

- Када смо му ушли у траг, тражили смо га по Београду сатима, нема где нисмо били. Супруга је остала код куће, јер је болесна, али свисла је од муке и бриге. То је била катастрофа, а човек у таквим ситуацијама само мисли лоше - каже Вучетић.

МУП: Пронађен је на Славији

Након два сата иза поноћи нашла га је полиција у близини Трга Славија промрзлог и покислог, а његови родитељи су одахнули када су чули срећне вести.

Како се наводи у саопштењу београдског МУП-а, дечак је био без повреда.

Лена Сладојевић   Блиц

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније