уторак, 09 март 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

БУРМЕ, БИДЕРМАЈЕРИ, ПОЉУПЦИ Испред Старог двора у недељу се одржава КОЛЕКТИВНО ВЕНЧАЊЕ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Мај је по правилу сав у знаку љубави и свадбених весеља, а у недељу Београд ће бити град љубави, јер нас очекује традиционално Колективно венчање испред Старог двора.

Окупљање младенаца на Теразијама предвиђено је за 8.30, а сам ћин венћања почеће у 9.00 у Скупштини града. Свадбени ручак за младенце одржаће се од 11.30 у једном ресторану у Скадарлији.

- Будући младенци немају разлога за бригу, јер смо им обезбедили апсолутно све бесплатно, венчанице за младе, шминку и фризуру, бурме, смештај у хотелима, свадбени ручак и многе друге поклоне - рекао је за "Блиц" организатор Тиви Малчев.

Он додаје да се за 20 година колико се ова манифестација одржава, венчало више од хиљаду парова.

- У Скупштину града може да стане до 200 парова, али смо једне године успели да венчамо њих 222 јер је било лепо време. То је рекорд. Најмање пријављених је било прве године, 19 парова, а након тога никад није било мање од 50 - каже Малчев, који је 160 пута био кум младенцима на венчању.

До сада се пријавило 55 парова. Право на пријаве за учешће на Колективном венчању имају сви пунолетни држављани Републике Србије који први пут ступају у брачну заједницу.

М. Марковић   Блиц

Промо

Bg

Најчитаније