петак, 05 јун 2020

Друштво

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Народни музеј "променио пол" партнеру премијера Луксембурга, па исправио грешку

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Народни музеј у Београду објавио је на друштвеним мрежама да су "супруга председника Србије, Тамара Вучић и супруга премијера Луксембурга, Готје Дестенеј", посетиле ту установу. Музеј је, међутим, превидео да Дестенеј није супруга, већ супруг премијера Луксембурга са којим је у браку од 2015. године. Грешка је у међувремену исправљена.

"Супруга председника Србије, Тамара Вучић и супруга премијера Луксембурга, Готје Дестенеј, посетиле су данас Народни музеј у Београду. У друштву директорке Бојане Борић Брешковић обишле су најзначајније сегменте сталне поствке Народног музеја", објавио је Народни музеј на својим налозима на Твитеру и Фејсбуку.

Особе које на друштвеним мрежама воде налоге једне од најзначајнијих културних институција у земљи, превиделе су, међутим, да Дестенеј није супруга, већ супруг премијера Луксембурга, иако је то очигледно на фотографијама које су објавили уз текст. Грешка је у међувремену исправљена.

Луксембуршки премијер Гзавије Бател од јуче борави у званичној посети Србији. Са белгијским архитектом Готјеом Дестенејом у браку је од 2015. године.

Н1 Београд

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније