среда, 28 јул 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Породица Станике Глигоријевић тражи да се хитно објави снимак с рампе у Дољевцу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Породица Станике Глигоријевић која је пре седам месеци страдала на наплатној рампи Дољевац, затражили су да се хитно објави снимак несреће и коначно утврди да ли је функционер Српске напредне странке Зоран Бабић возио ауто који је усмртио жену.

 

Они су се обратили јавности на позив Покрета слободних грађана чија је повереница за Зајечар Селена Ристић Витомировић рекла је да је та странка пружила породици правну помоћ, а да нико из државе ових осам месеци није питао Глигоријевиће да ли им је нешто потребно.

Сестра покојне Станике, Мирјана Алексић, која је у истом удесу тешко повређена, рекла је да јој држава није помогла у лечењу, да је са тешким повредама збринута у Нишу, док је повређени функционер Зоран Бабић хитно пребачен на ВМА.

"Господин Александар Вучић је када је погинуо Шабан Шаулић обезбедио сахрану, превоз и ишао да посети породицу, а кад је био у Књажевцу није му пало на памет да погледа шта раде ова деца", рекла је Алексићева уз напомену да Станикина породица тешко живи од пољопривреде.

Она је питала да ли је у овој земљи дозвољено да функционери власти убијају сељаке без казне и поновила захтев да се хитно објаве снимци, јер породица сумња у званичну верзију.

Њен супруг Срђан Алексић описао је шта се дешавало тог дана када је своју супругу и њену сестру Станику возио ка Владичином Хану. Он је испричао да им се на наплатној рампи ауто приближавао невероватном брзином, да нису могли нигде да се склоне и да њему као возачу није било логично да је човек, који се после несреће ту шетао без икаквих повреда, био возач.

Судски поступак, како је речено, тапка у месту, јер се чекају снимци од "Путева Србије" који никако да стигну.

Конференцији за новинаре присуствовали су и Станикини синови који су потврдили да тешко живе и да им апсолутно нико из града или државе није понудио помоћ.

Бета/Н1

Промо

Bg

Најчитаније