петак, 10 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Сутра пад температуре

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Наоблачење из северних и западних предела Србије сутра ујутру ће се проширити на централне, а пре подне и на остале крајеве условљавајући осетан пад температуре, кишу, пљускове, а у јужној и југоисточној Србији понегде и грмљавине, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

 

Дуваће умерен и јак ветар, северозападни, само још ујутро на истоку и југу биће слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура кретаће се од 10 до 15 степени Целзијуса, а највиша од 14 степени на северозападу до 24 степена на истоку и југу.После подне, увече и током ноћи у већини предела биће постепени престанак падавина и смањење облачности, најпре на северозападу уз слабљење ветра. Током ноћи на високим планинама биће краткограјног снега.
У Београду ће сутра бити облачно и осетно хладније, повремено са кишом и пљусковима. Дуваће умерен ветар, повремено и јак, северозападни. Температура без већег колебања од 14 до 16 степени. Увече ће бити престанак падавина, а током ноћи постепено смањење облачности уз слабљење ветра.

У Србији ће наредне седмице у већини дана бити хладно, умерено облачно и углавном суво, само у суботу, уторак и четвртак биће облачно, местимично са кишом. Крајем наредног седмодневног периода очекује се пораст температуре.

У Београду ће наредне седмице бити слично време.

Биометеоролошка прогноза за Србију за четвртак, 3. октобар, 2019:

Биометеоролошке прилике утицаће неповољно на хронично оболеле, а најизраженије тегобе могу осетити цереброваскуларни болесници и астматичари. Метеоропате могу осетити нервозу, главобољу и болове у костима.

Бета/Данас

Најчитаније