среда, 27 мај 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ТВ Хепи емитовала орално задовољавање у ријалитију?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Јавност је згрожена дешавањима у ријалитију "Парови" на ТВ Хепи са националном фреквенцијом, који је преношен уживо у програму, а на основу којег се може закључити да је пред камерама дошло до оралног задовољавања једног од учесника. Уредник те телевизије Миломир Марић рекао је новинарима да им се "то учинило". Из РЕМ-а најављују да ће покренути поступак.

 

„Нисам гледао, не знам шта ви причате, то се вама учинило… Ма не то се вама причинило, то је мој коментар. Нико то није видео осим вас“, рекао је Марић за Блиц.

Водитељка „Парова“ је рекла да ће телевизија утврдити да ли је до спорне ситуације заиста дошло, а учесник ријалитија и актер овог догађаја каже да је у питању само шоу и да је све била симулација.

Председница Савета РЕМ-а Оливера Зекић казала је да ће то регулатнорно тело покренути поступак против ТВ Хепија, али да је упитно да ли ће и када бити изречене мере, јер нема хитног поступка.

„Ми смо већ једном забранили програм телевизији Хепи на 24 сата због непримереног садржаја, али то очигледно није уродило плодом. Док се РЕМ-у не дозволи да сам наплаћује казне ништа се неће променити. Такав је принцип и у земљама региона, где су казне за телевизије и по 300.000 евра. То су казне које озбиљно могу да уздрмају буџет телевизије и санкционишу је да не понавља непримерен садржај. Док код нас само шаљемо хиљаде пријаве, али се ништа не дешава. У закону то мора да се промени, јер ТВ индустрија може да се доведе у ред само ако их ударите добро по џепу“, казала је Зекић.

Видео прилог погледајте ОВДЕ / Извор: Тwиттер

Н1/Цензоловка

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније