петак, 21 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Више није ни добар привредник, већ само лош председник Гроцке

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Обећања која су дата су била врло јасна. „Најкасније до краја јануара ће бити огромних промена, или ћу ја дати оставку“, овако гласи , у једној реченици, опис датих обећања председника Гроцке дата крајем 2020.

 

Док није постао председник ГО Гроцка, Драгана Пантелића, барем на југу општине, многи су познавали као успешног привредника. Имао је успона и падова, али је увек излазио успешно из проблема. Имајући у виду ту чињеницу, очекивања обичног гласачког тела су иста онаква какве је промене најавио, огромна. Велико очекивање врло брзо зна да постане велико разочарење. Данас се већ у Грочанској јавности осећа благи пораст разочарења у председника Гроцке, поготово код оних који га познају од раније. Постићи успех у Србији је изузетно тешко, али достићи суноврат је дијаметрално супротно. Суноврат стиже преко ноћи, без обзира на раније успехе.

А суноврат и код предузећа које је у већинском власништву садашњег председника ГО Гроцка је изгледа наступио. Према подацима Народне банке Србије, на јучерашњи дан, предузеће које је у већинском власништву председника је у блокади за скоро 28 милиона динара. Исти подаци показују да је ово предузеће недавно изашло , али да је од пре три дана поново у блокади.

viber image 2021 08 02 21 35 13 5675

 

ЕЖИ

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније