недеља, 12 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Још један Симоновић има притужбе на рад Жиг инфа

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Када је Бојан Симоновић, рођени синовац Драгољуба Симоновића постављен у ЕДБ-у Гроцка започела је фаза искљуења струје неистомишљеницима или „противницима фамилије Симоновић“, а тадашњи начелник полиције Зоран Ђорђевић слао је појачање, односно асистенцију припадника МУП-а како неко не би „напао раднике ЕДБ-а“. Неретки су случајеви да су приликом асистенције полиције писани лажни записници, који не одговарају датој ситуацији иако су постојали видео снимци који су забележили то асистенцију.

Бојан Симоновић је пре него што је дошао на радно место у ЕДБ у Гроцка, радио је као читач струје, односно на месту очитавања потрошње електричних бројила. Успутно је "добио" диплому Факултета за пословни менаџмет. Према тој диломи, Бојан Симоновић је студије завршио у року од годину дана. Након што се дошколовао, стриц (Драгољуб Симоновић) га запошљава на место координатора у ЕДБ-у Гроцка. Пре око годину дана, налази се на пословима "сарадника за сервисирање мерних уређаја" при ЕДБ-у Младеновац, погон Гроцка.

Када су исцрпљени сви ресурси притисака, Бојан Симоновић је решио да Жиг инфо провери како "ради када нема струје", као и дозволе за рад новинара ове Медијске куће.

Наиме, Бојан Симоновић се обратио у два наврата Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у којем тражи да од инспекције да се испита више навода који су за њега, како наводи, ван Закона.

Допис Бојана Симоновића:

bsimonovic

Медијски центар "Жиг Инфо", односно засутпник Жељко Маторчевић се одазвао инспекцијском надзору Министарству рада и приложио тражену документацију. Констатовано је да Медисјки центар "Жиг Инфо" функционише као УНС и НУНС те пријава Бојана Симоновића нема основа, односно инпектор рада констатовао је да сходно члану 2 и 268 Закона о раду нема основ за вођење поступка.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

 

 

 

Најчитаније