среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Тепић: Монструозни ценовник од 10.000 евра за једну несталу бебу по закону који је шамар целој Србији

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Монструозни ценовник од 10.000 евра за једну несталу бебу формирала је владајућа коалиција са идејом да усвоји закон који би „правично новчано надокнадио“ родитеље којима су у болницама у Србији годинама крадена деца, закон који је шамар целој Србији, изјавила је данас потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Маринка Тепић.

 

Како се наводи у саопштењу ССП Тепић, која и посланик Скупштине Србије, је рекла да ће „као мајка двоје деце учинити све да свако ко буде гласао за овако срамотан закон буде стављен на стуб срама“, као и да је то „најмање што дугујемо истини и правди“.

„У понедељак почиње скупштинска расправа о овој срамној понуди којом режим опет тргује туђим животима. И то све у тренутку када чак и страни медији откривају нове доказе о крађи деце. Родитељи коју сумњају да су им деца отета не захтевају новчано намирење, већ истрагу и одговорност ако се утврди да су њихове сумње оправдане за све који су им ускратили могућност да буду родитељи, да гледају своју децу како расту и постају људи“, казала је Тепић.

Она је оценила да је „родитељима потребна истина а не закон са ценом дечијег живота“.

У понедељак у парламенту, између осталих тачака дневноиг реда, почеће расправа о Предлогу закона о утврђивању чињеница о статусу новорођене деце за коју се сумња да су нестала из породилишта.

Бета/Данас

Промо

Bg

Најчитаније